Juuri nyt on oikea hetki lähteä muotoilemaan yrityksesi prosesseja ja liiketoimintaa uudelleen.

Ite wikin uusi hakutyökalu auttaa kartoittamaan koko digitalisaation osaajayritysten markkinan – yhdessä näkymässä.

Hakupalvelumme viimeisin kehitys viehättää suoraviivaisuudellaan, visuaalisuudellaan ja kattavuudellaan. Toimme kaikkien yli 1400 teknologiayrityksen logon samaan näkymään, mikä mahdollistaa suoraan tarjoajan kotisivuille tai ite wiki profiiliin siirtymisen.

Saanko esitellä, ite wikin pikahaku on syntynyt!

ite wikin Pikahaku toiminnassa. Voit nähdä Pikahaun avulla hetkessä, mitkä yritykset tarjoavat esimerkiksi PHP-ohjelmistokehitystä.

Pikahaun funktio?

Missionamme on edistää Suomen digitalisoitumista tehostamalla it- ja ohjelmistokehitysmarkkinaa.

Ite wikin yritys- ja pikahaku mahdollistavat markkinan kartoittamisen liiketoiminnan kehitystarpeeseen perustuen. Aloitusnäkymässä ovat kaikki yli 1400 yritystä, mutta filttereillä voit rajata haun tietyn substanssin osaajiin.

Voit hakea esimerkiksi markkinoinnin prosessin hallitsevaa yritystä, joka tuntee webkehitys-menetelmät. Tai valmistavan teollisuuden toimialakokemusta omaavaa IoT-laitetarjoajaa. Tai sitten lähteä liikkeelle teknologiakulmasta ja aloittaa rajaamalla vaikkapa SAP, IBM, AWS, WordPress tai PHP-talot.

“Wiki is Hawaiian for quick.”

Jos haet vaikkapa ohjelmistokehityskumppania tai vaihtoehtoja BI:n kehittämiseen, voit hypätä nopeasti substanssin osaajayritysten kotisivuille tai ite wiki-profiileihin ja lisätä sopivat kirjanmerkkeihin tai kontaktoitavien listaan. Palvelumme avulla yritykset hahmottavat eri kehityssuuntia, kuten valmisohjelmistojen markkinaa tai räätälin toteutustyön etuja, sekä sen, minkälaisia toimijoita kustakin markkinasta oikein löytyy.  

Ohjelmistoyrityksille on nyt myös hyvä aika päivittää osaamistagit ja julkaista uudet referenssit profiilissa, sillä ite wikin hakua on laajennettu mm. lukuisilla ohjelmointikielillä ja osaamisalueilla, kuten ohjelmistorobotiikalla.  

 

Ite wiki perustuu avoimuuden ja riippumattomuuden arvoihin

Avoimuus ja riippumattomuus ovat keskeisiä arvojamme ja kaikki profiilin ite wikiin luoneet yritykset nousevat hakutulosnäkymiin ilmaiseksi.

Pikahaussa liiketoimintamallimme näkyy yrityshaun tapaan siten, että premium-asiakkaat nousevat haun kärkeen suuremmilla logoilla. Voit kuitenkin halutessasi klikata riippumatonta hakua, joka pudottaa maksuprofiilien vaikutuksen pois. Mitä enemmän yrityksillä on referenssejä ja suosituksia profiilissaan, sitä ylemmäs ne nousevat hakutuloksissa. 

ite wiki on siis avoin ja ilmainen alusta ja tarjoaa näin riippumattoman kuvan koko digitalisaatiokumppanien markkinaan. Kauttamme katsottiin pelkästään viime vuoden aikana yli 475.000 kertaa eri sivuja, kuten yrityshakuja, profiileja ja referenssejä. Uskomme myös uuden pikahaun päätyvän monien kirjanmerkkeihin simppelinä, mutta kattavana käyttöliittymänä koko markkinaan.

ite wikin hauissa skannataan jatkuvasti kuumana käyvää it-markkinaa. Referenssit profiileissa ovat toimiva tapa kuvata kunkin tarjoajan osaamista ja rakentaa luotettavaa kuvaa yrityksen toiminnasta.

Toivotamme eri toimialojen yritykset liittymään ite wikin käyttäjien joukkoon – toiminnan kehittäminen osaavan digitalisaatiokumppanin kanssa tarkoittaa prosessien tehostumisen lisäksi usein myös uuden liiketoiminnan syntyä!

 

Tutustu ite wikin Pikahakuun tästä!