Meiltä kysytään usein, mitkä yritykset ite wikiä oikein käyttävät ja minkälaisia yrityshakuja he oikein tekevät?

Teemme jatkuvaa työtä ite wikin levittämisessä eri toimialojen yrityksiin ja match on oikeastaan itsestäänselvä: Yritysten on pakko digitalisoitua, ja ite wikistä voi listata kaikki Suomen johtavat ohjelmistoalan yritykset ja näiden referenssitoteutukset kumppaneiden ja ideoiden hakemiseksi.

Avaamme nyt ite wikin analytiikkaa ja listaamme joitain ite wikiä viimeisen viikon aikana hyödyntäneitä yrityksiä.

Hakuja tehneitä yrityksiä

Yritys- ja julkaisuhakuja tehdään ite wikissä jo tuhansittain joka viikko. Yhteensä hakuja on tehty jo yli 146.000 kappaletta!

Mutta kuka hakuja oikein tekee?

Tässä lyhennettyä listaa viimeisen viikon aikana ite wikiä käyttäneistä yrityksistä. Data on saatu yhdistelemällä Googlen analytiikkaa LinkedInin dataan.

Ohjelmistomarkkina-it-yrity

ite wikiä viimeisen viikon aikana hyödyntäneitä yrityksiä. Tiedot tarjoaa Leadfeeder

On mielenkiintoista myös seurata, miten tietyn toimialan yritykset keskittyvät eri it-substanssien yrityksiin riippuen siitä, minkä prosessien kehitys on tällä hetkellä pöydällä.

Jo viikon otannasta voidaan nähdä, miten digitalisaatio koskettaa laajasti eri toimialoja ja erilaisia yrityksiä. Mukana on suuri joukko eri toimialojen johtavia pelureita Suomessa.

 

ite wikin analytiikkaa

Mistä ite wikin valtavat kävijämäärät oikein juontavat? Tähän palaamme tulevaisuudessa kokonaan oman bloggauksensa muodossa.

”Siinä on puolensa, kun kehittää jotain yleishyödyllistä ja ilmaista!”

Yksi selkeä vastaus on tämä: uniikin sisällön määrä on valtava, sillä uusia yrityksiä liittyy mukaan profiileilla joka viikko.

Yritykset lisäävät jatkuvasti uusia julkaisuja profiileihinsa, jotka kaikki indeksoituvat yksittäisinä sivuinaan hakukoneisiin ja leviävät sosiaalisessa mediassa.

Olennaista on ite wikin yhteisöllisyys ja luotettuun asemaan pääseminen: Internet toimii ulkoisten linkitysten varassa, oli kyse sitten Googlesta tai sosiaalisista medioista ja eri rooleissa toimivat käyttäjämme levittävät palveluamme jatkuvasti.

Siinä on puolensa, kun kehittää jotain yleishyödyllistä ja ilmaista!

Tässä vielä tiiviisti ite wikin analytiikkaa palvelun perustamisesta lähtien. Olemme siis olleet tässä kohdassa livenä vasta noin 1,5 vuotta, ja voidaan sanoa, että ekosysteemimme kasvu on ollut huimaa.

Nämä eivät ole kuitenkaan mitään kissavideoita, vaan b2b -it-hankintoihin liittyviä sisältöjä!

it-projekti-it-hankinta

ite wikin analytiikka näyttää jo mielenkiintoisia lukemia! But We want more!

Digitaalisen Suomen rakennusliike on käynnistynyt. Tervetuloa seuraaman sen leviämistä myös eri kanavissamme: Tilaa uutiskirje, facebook, Linkedin, Twitter.

 

ite wikin yrityshaku

ite wikin julkaisuhaku

ite wikin referenssihaku

 

Ota yhteyttä meihin yritys-sivun kautta