Tekesin ja ite wikin teollisen Internetin / IoTn tarjoajayritykset koostava hanke edistyy. Tässä statistiikkaa jo kertyneistä tiedoista ja samalla muistutusviesti kaikille yrityksille, jotka ovat ilmaisseet, että heillä on tarjontaa tässä kentässä.

 

Teollinen internet / IoT-tarjoajat Suomessa tekstimuodossa esittelevä raportti etenee

Sanallisia Teollisen internetin / IoT:n tarjontojen kuvauksia on tullut jo 26 kappalettaVoit tutustua yritysesittelyihin tällä hetkellä hankkeen esittelyblogista.

 

Yritysprofiilit ite wikissä

Industrial-internet-IoT

Ite wikin hakuopalveluun on kertynyt jo 84 IoT-tarjoajayritystä, joiden tarjontoja, kokoa ja sijaintia voi filtteröidä hakupalvelussamme. Alan koostavan hankkeen tämä osio siis etenee vauhdilla. Jos yrityksenne ei ole vielä mukana, voitte lisätä sen palvelun etusivulta.
IoT-toteutukset
teollisen-internetin-toteutus
Aihepiirin sisältöjä on kertynyt 25 kappaletta, joista referenssitoteutuksia 11 kappaletta. Referenssit ovat oiva tapa osoittaa se, kenellä on aidosti kokemusta tästä kentästä ja case kuvauksia haluaisimme reippaasti enemmän esiteltäväksi.Referenssin voi esitellä myös ”toimialareferenssinä”, jolloin asiakkaan nimeä ei tarvitse mainita. Parhaimmillaan referenssi on julkinen ja sisältää asiakkaan suosituksen. Referenssien ja suositusten määrä nostaa yrityksenne korkeammalle myös hakutuloksissa.
 
Jatko
Jatkamme tietojen keruuta pitkin toukokuuta aina MPD2015-tapahtumaan, jossa hankkeen tuloksia esitellään teollisille toimijoille. Tervetuloa siis kaikki mukaan kertomaan tarjonnastanne.
Voitte lukea hankkeen esittelystä blogistamme.

Lisätietoja koosteeseen osallistumisesta ja toimittajien ketterästä tapaamisesta allekirjoittaneelta

Johannes Puro
Johannes_some_2
johannes.puro at itewiki.fi
040 726 2656