Havahduimme ongelmaan verkostomme keskustelussa tänä tapahtumien täyteisenä syksynä: erilaisia mielenkiintoisia tapahtumia menee ohi puhtaasti siksi, että tieto ei kulje.

Lähdimme ideoimaan ratkaisua: oli selvä, että tapahtumat kannattaisi kerätä yhdelle saitille, jossa tapahtumajärjestäjät voisivat markkinoida tapahtumiaan ja potentiaaliset osallistujat täyttää kalenterinsa.

Ideoituamme asiaa hetken, tarjouduimme palvelun toteuttajaksi: Tapahtumat koostava sivusto sopisi mainiosti koko digitalisaation osaajat ja yritykset koostavaan verkostoon ja mediaan.

Tapahtumat-4

Toteutimme ratkaisun samaan tapaan kuin tarjouspyynnöt koostavan sivustommekin. Saanko siis esitellä: Digialan Tapahtumat koostava sivu. Löydät sivustolle jatkossa klikkaamalla ite wikin yläpalkista kohtaa ”tapahtumat”.

Tapahtumat-linkki

Sivuston toiminta

Tapahtumat sivuston toimintaan kuuluu, että kuka tahansa yritys tai yrityksen edustaja saa esitellä vapaasti ja ilmaiseksi tapahtumansa. Tapahtumat-sivulle koostetaan laajasti erilaiset alan tapahtumat, mutta fokus on luonnollisesti it- ja digitaalisen palvelualan tapahtumissa. Mukaan otetaan mielellään kaikenlaiset tapahtumat ja kohtaamiset jotka menevät kontekstiin, oli kyse sitten MyData ideoinnista tuopin ääressä tai tietohallintojohtajien foorumista.

Tapahtumien ilmoituksissa on vain keskeisimmät tiedot tapahtumasta, eli aikataulu, aihepiiri ja sijainti. Itse ilmoitus toimii linkkinä tapahtumasivustolle, joka tarjoaa tarkempia tietoja tapahtumasta. Tapahtumiaan pääsee lisäämään sivustolle tilaamalla muokkaussalasanan osoitteesta info at itewiki.fi.

Tervetuloa käyttäjiksi

Tervetuloa siis mukaan esittelemään tapahtumia ja tekemään löytöjä!  Hyvät tapahtumat ja todelliset kohtaamiset eivät ole kärsineet inflaatiosta edes digiaikana. Toivottavasti onnistumme edistämään sivustomme uusimmalla osiolla tapahtumatiedon välitystä ja uusien kohtaamisten syntyä.

ite wiki crew

ite-wiki-crew

 

Liity ite wikin sähköpostilistalle ja seuraa ite wikiä Twitterissä, facebookissa ja Google+:ssassa.

 

Lisää ite wikissä: 

Viestintäosaaja- Yritykset Referenssit Julkaisut

Mobiilikehitys Yritykset Referenssit Julkaisut

Webkehityksen osaajayritykset, referenssit ja julkaisut

Markkinointi Yritykset Referenssit Julkaisut

 

Webkehitys digitalisoinnin oppaassa

Mobiilikehitys digitalisoinnin oppaassa

Markkinointi digitalisoinnin oppaassa

Viestintä digitalisoinnin oppaassa
ite wikin blogissa aihepiireittäin: Digitalisaatio, Viestintä, Myynti ja markkinointi