Ite wikin esittelyssä-osiossa nostetaan esiin mielenkiintoisia yrityksiä, konsepteja, palveluita ja ihmisiä it-alalta. Tosin tällä kertaa esiteltävässä yrityksessä karsastetaan koko termiä ”it”.

Solid Angle on yhdeksän hengen verkkoratkaisuja toteuttava web- ja mobiilitalo, joka operoi Helsingin ytimessä Punavuoressa. Hauskasti U:n muotoon levittyvään toimistoon käydään sisään legendaarisen Ison Roobertinkadun katutasosta. Vierailijoita on vastaanottamassa yksi yrityksen omistajista ja perustajajäsen Vilppu Simpanen, termiä ”it” karsastava it-yrittäjä.

Iso-Roba_muokattu_web

Iso Roobertinkatu Solid Anglen kulmilta kuvattuna. Kuva by Google Maps

Yritysten brändeistä muodostuva kuva kehittyy aina henkilökohtaisten kohtaamisten myötä. Vilppu Simpasen Solid Anglea voisi kuvailla sympaattiseksi ja mutkattomaksi, sekä työhönsä erittäin innostuneesti suhtautuvaksi. Nämä usein suurelle yleisölle tuntemattomat pienet ja keskisuuret webkehityslafkat ovat todellisia it-markkinamiehen unelmia. Ne pursuavat nuoria ja innovatiivisia kehittäjiä, käytettävyyden tuntijoita ja graafisia suunnittelijoita, jotka rakentavat ketterästi web-ratkaisuja tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa.

Ja miksi termi ”it” on jätetty paitsioon? Simpasen mukaan asiakas haluaa ennen kaikkea toimivan ratkaisun, ei WordPressiä, Drupalia tai HTML vitosta. Ja siinä hän on kyllä täysin oikeassa.

Solid_angle_kuva_web Solid Anglen Nicholas Turbanov ja Vilppu Simpanen työn touhussa

Solidit referenssit

Solid Angle mainostaa kotisivuillaan tarjontaansa seuraavasti: ”We deliver elegant web design that meets your needs and helps you achieve your business goals”.

Olemme todenneet it-markkinapaikkaa rakentaessamme, että paras tapa todentaa mainoslauseiden paikkansapitävyys on referenssien esittely. Solid Anglen tapauksessa tehtävä on helppo, sillä tältä tiimiltä löytyy tukku julkisia referenssitoimituksia eri toimialoilta.

Presidentinvaalit ja Rakkautta & Anarkiaa

Pekka Haaviston pääsy presidentinvaalien toiselle kierrokselle oli tarina joka ei jätä ketään kylmäksi. Haaviston menestys pohjautui tietysti ennen kaikkea osaavaan ja lämpimään persoonaan, joka jätti populistiset kilpaveljet taakseen. Menestystä oli kuitenkin vahvasti tukemassa onnistunut verkkosivusto ja some-strategia, jossa kumppanina toimi Solid Angle. Vai mitä sanotte kampanjasta, joka tuottaa vaalien toiselle kierrokselle yli miljoona ääntä ja yhteensä 725 000 euroa pienlahjoituksina?

Rakkautta & anarkiaa filmifestivaali on siirtynyt digiaikaan ryminällä. ”Responsiivinen webbisaitti välittää tiedot festarin tarjonnasta helppokäyttöisesti ja lippujen ostaminen verkosta ja mobiilialustoilta onnistuu nykyään lennosta”, Vilppu Simpanen kertoo. Toteutus tukee mainiosti urbaania filmifestaria, jonka tarjontaan porukat tutustuvat ja varaavat lippuja adhoc-pohjalta.

Rakkautta ja anarkiaaRakkautta ja Anarkiaa responsiivisesti

EK ja Hammarström & Puhakka Partners

Myös Elinkeinoelämän Keskusliiton ja lakiasiaintoimisto Hammarström & Puhakan verkkopalvelujen toteutukset ovat Solid Anglen käsialaa. ”EK:n sivuston uudistuksessa meidän täytyi huomioida laaja ja vaihteleva käyttäjäryhmä. Onnistuneessa implementoinnissa tiedon hakeminen ja sisältöjen hallinta aukeaa kaikille käyttäjille oli kyse sitten sisäisestä, tai ulkoisesta käytöstä”, Simpanen kuvaa.

Lakiasiaintoimisto Hammarström & Puhakka Partnersin web-sivuilla on mainiosti tunnistettu lakiyrityksen markkinoinnin tärkein osio. Kun tarvitsemme asianajajaa, emme osta brändiä tai tuotteistettua tarjontaa. Me haluamme ennen kaikkea luotettavan ihmisen, joka osaa auttaa meitä. Niinpä HPP:n verkkosivuston keskiöön on nostettu heidän laaja asianajajien ja asiantuntijoiden joukkonsa.  Kun vierailet tällä sivustolla, tunnet olevasi varmoissa käsissä.

HPP

Lisätietoja ja referenssejä

Jos tähtäimessä on liiketoimintaa tukeva web- ja mobiilitoteutus, yksi mielenkiintoinen ja ketterä vaihtoehto löytyy siis Punavuoren ytimestä. Löydät lisätietoja Solid Anglesta ja yrityksen muista referensseistä Solid Anglen ite wiki-profiilista ja osoitteesta solidangle.fi.

Seuraa Solid Anglea facebookissa

 

Ite wikin blogissa esitellään mielenkiintoisia yrityksiä, ihmisiä ja konsepteja it-alalta. Voit olla yhteydessä osoitteeseen info@itewiki.fi jos haluat nostaa palvelusi esille ite wikin blogissa.

 

ite wikin yrityshaku

ite wikin referenssihaku

ite wikin julkaisuhaku

 

Julkaisujärjestelmien tarjoajayritykset, Webkehityksen tarjoajayritykset

Julkaisujärjestelmätoteutukset ite wikissä, Webkehitystoteutukset ite wikissä

Julkaisujärjestelmiin liittyvät julkaisut, webkehitykseen liittyvät julkaisut