Ite wiki on it-alalle kehitetty avoin ja ilmainen markkinapaikka. Se kerää yhteen wikiin Suomessa toimivia it-yrityksiä ja tehostaa sekä it-hankintaa että -myyntiä.

”It-alalle ei ole ollut yhtä keskitettyä markkinapaikkaa, josta saada tietoa it-tarjonnoista. Liiketoiminnan digitalisoinnin osaamisen, ohjelmistoalan-tarjontojen ja it-palveluiden esittelyyn ja hakemiseen keskittyvällä portaalilla voidaan tuoda tehoja  B2B-kenttään”, kertoo ite wiki oy:n liiketoimintajohtaja Johannes Puro.

Ite wiki on toteutettu sekä julkiset että yksityiset it-hankinnat mielessä pitäen. Palvelun myötä ostaja voi listata tarjoajat ja saada tietoa aiemmista referensseistä ja suosituksista nopeasti. Verkkoon on siis luotu it-alan puskaradio, jonka avulla voidaan säästää myös verovaroja.

”Halusimme tuoda niinkin jäykkään aiheeseen kuin it-hankintaan jotain visuaalista ja helppokäyttöistä. Palvelu toteutettiinkin sosiaalisesta mediasta tutuilla seinillä ja avoimuuden ja ilmaisuuden arvoihin perustuen. Kuka tahansa it-yrityksen edustaja voi kirjautua palveluun ja lisätä sisältöjä”, kertoo co-founder Eeva Melama.

Ite wiki julkaistaan 14.2.2014. Palvelussa on jo noin 300 yrityksen tiedot, joten haut tuottavat mielenkiintoisia tuloksia heti julkaisusta lähtien.

Päivitys: ite wikiin on kertynyt julkaisusta lähtien yli 900 yritysprofiilia sekä tuhansia referenssejä ja julkaisuja. Suomen yritysten digitalisaatio etenee ja ite wikin ekosysteemi kasvaa!

 

Ite wiki oy on perustettu vuonna 2013 tarpeesta tehostaa it-markkinaa. Olemme riippumaton siltojen rakentaja, joka ylläpitää keskustelua ja luo avointa sisältöä eri osapuolten eduksi. Haluamme tuoda uutta pöhinää it-alalle ja mahdollistaa eri vaihtoehtojen vertailun it-kentässä.

 

Lisätiedot:

Johannes Puro

Liiketoimintajohtaja

040 726 2656

Johannes.puro@itewiki.fi

 

Yrityksen logon JPEG- ja PNG-muodoissa sekä kuvia henkilöistä löydät täältä.

Yritysesittely animaationa.

 

 

Tutustu myös

 

Liiketoiminnan Digitalisoinnin opas

#digitalisaatio-keskustelu

ite wikin blogi