On ollut erittäin mielenkiintoista aloittaa it-tarjoajien kartoittaminen ja webkehitys ja mobiilikehitys-kentissä verkostoituminen. Samalla olemme alkaneet oppia tuntemaan erilaiset osaajat joita digitalisaatiomarkkinasta löytyy.  Aiommekin hyödyntää kertynyttä tietoa ja avata hakupalvelumme lisäksi markkinaa myös esittelemällä it-yrityksiä osaamisalueittain bloggaussarjassa. Näin pyrimme tuomaan it-yrityksiä ja tarjontoja esille helppolukuisesti ja välittämään tietoa heistä tilaajille mielenkiintoisessa muodossa.

Päivitys: ite wikin ekosysteemi on kasvanut valtavasti jo vuoden aikana ja tässä palveluiden hakijoille pikaisina linkkeinä Webkehitys yritykset, referenssit ja julkaisut,  Mobiilikehitys yritykset, referenssit ja julkaisut, sekä ohjelmistokehitys yritykset, referenssit ja julkaisut.

Väliteksti_2 copy

Aloitamme keräämällä yhteen bloggaukseen Suomessa web- ja mobiilikehitystä tarjoavat yritykset. Mobiilikehityksellä viittaamme siihen, että toimittaja tuottaa palvelun myös mobiilialustoille joko responsiivisesti tai applikaatioina. Haemme nimenomaan räätälöityjä verkkopalveluja tuottavia yrityksiä, jotka toteuttavat tilaajalle web-palveluita ja -konsepteja sisältäen palvelun graafisen- sekä käyttöliittymäsuunnittelun. Toivomme mukaan tässä kohdassa yrityksiä, jotka tukevat palveluillaan asiakkaidensa markkinointia, viestintää ja myyntiä.

Vaatimuksena bloggaukseen pääsylle on vähintään kolmen julkisen referenssin lisääminen yrityksen ite wiki profiiliin perjantaihin 7.3.2014 mennessä. Edit: pyynnöistä johtuen olemme antaneet kaksi viikkoa lisäaikaa referenssien täytölle, eli deadline on siirretty päivämäärään 21.3.

Pyrimme pääsemään bloggauksessa pykälän pintaa syvemmälle ja kuvaamaan esimerkiksi sitä, minkälaisia henkilöitä brändien takana piilee, tai mistä kulmasta asiakasratkaisua lähdetään rakentamaan. Otamme mukaan kaikki referenssit ite wikiin täyttäneet yritykset. Jos ette ole vielä verkostossamme, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin saamme paremmin kiinni yrityksenne tarinasta.

Web- ja mobiilikehittäjät Suomessa-bloggauksen kerää kasaan ite wikin verkostoitumisesta ja markkinointisisällöistä vastaava Johannes Puro 040 726 2656 johannes.puro(at)itewiki.fi

 

Luo yrityksellesi profiili ja lisää referenssejä ite wikin etusivulta.

 

ite wikin yrityshaku

ite wikin referenssihaku

ite wikin julkaisuhaku