Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mikki Aalto-Ylevä - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaOlen toimarina Haltu nimisessä softafirmassa. Me tarjoamme sovelluskehitystä webbiin ja mobiiliiin! Meille tärkeintä on, että töissä viihdytään. Sen päälle rakentuu kulttuuri, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme erittäin korkealaatuisia palveluita.

Henk. koht diggaan tästä toimarin hommasta. Saan tehdä töitä alansa gurujen kanssa, jotka suhtautuvat omaan työhönsä intohimoisesti. Pääsen tavoittelemaan poikkeuksellisia tuloksia niin asiakasarvon kun tulostenkin näkökulmasta.

Autan mielelläni sovelluskehitysprojektin suunnittelussa ja jaan mielelläni näkemykseni niin projektin aikataulusta, budjetista, resursseista, teknologioista ja kehitysmenetelmistä. Voin myös neuvoa rahoituksena hankinnassa ja antaa näkökulmaa myyntiin, markkinointiin ja palvelun monetisointiin.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Haltu Oy logo

Tiedot

Nimike: Toimitusjohtaja
E-mail: mikki.aalto-yleva@haltu.fi
Puh: 0408698887
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Telekommunikaatio

Siirry yrityksen profiiliin Haltu kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku