Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haltu Oy

Haltu on ohjelmistotalo Tampereelta. Tarjoamme palveluita sovelluskehityksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Osaamiseemme kuuluu mobiilisovellusten ja verkkopalveluiden kehitykseen liittyvä työ aina suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon.

Haltu Oy - Yritysesittely

Perustettu Tampereella 2010. Pääliiketoimintamme on IT-konsultointi, eli teemme kaikkea sovelluskehitykseen liittyvää työtä. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhteiset ja kunnat.

Uusien liiketoimintojen, sovellusten ja verkkopalveluiden suunnittelu, prototyypit ja MVP-toteutukset. Vanhojen järjestelmien modernisoinnit sekä jatkokehitystyöt. UX eli käyttäjäkokemuksen suunnittelu sisältäen mm. käyttöliittymäsuunnittelun, käytettävyys- ja saavutettavuusarvioinnit.

Toimistomme sijaitsee Tampereella ja työyhteisöömme kuuluu 22 henkilöä. Työllistämme pääosin ohjelmistokehittäjiä sekä UX-suunnittelijoita.

Asiakkaitamme ovat mm. Visma Enterprise Oy, Hämeenlinnan kaupunki, Oikeusministeriö, Poliisihallitus, Vakuutusyhtiö Turva.
Työntekijöitä 22
Y-tunnus 2324740-1
Perustettu 2010
Www haltu.fi
Puh +358408698887
E-mail
Toimipaikat Tampere
Jäsenyydet
coss-jasenet logo
koodia-suomesta logo
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
(9)
Ohjelmistokehitys
(8)
Käyttöliittymäsuunnittelu
(7)
Integraatiot
(6)
Webkehitys
(6)
Mobiilikehitys
(5)
Arkkitehtuuri
(4)
Pilvipalvelut / SaaS
(4)
Graafinen suunnittelu
(3)
Tietoturva
(2)
It-infrapalvelut
(0)
It-omaisuuden hallinta
(0)
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
(0)

Toimialakokemus

IT
(6)
Julkishallinto
(6)
Asiantuntijapalvelut
(2)
Kiinteistöala
(2)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(2)
Telekommunikaatio
(2)
Koulutusala
(1)
Prosessiteollisuus
(0)

Teknologia

Android
(5)
Django
(4)
Open source
(4)
Python
(4)
React
(3)
iOS
(3)
Google
(1)
Microsoft
(1)
Windows Phone
(1)
Amazon Web Services
(0)
Javascript
(0)
Mac OS
(0)
React Native
(0)
Swift
(0)
Windows
(0)

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
(8)
Konsultointi
(6)
Toteutustyö
(5)
Valmisohjelmisto
(4)

Omat tagit

Lean Startup
python
django
Angular
android kotlin
ios swift
React Native
React
HTML
CSS
Javascript
Firebase
Amazon AWS
Azure AD
Microsoft Azure
Google Cloud
Kotlin

Haltu - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiInnovatiivinen sähköinen oppimisympäristö varhaiskasvatukseen

"Haltun väki on helposti lähestyttävää ja mukavaa porukkaa. Ovat jaksaneet selittää missä mennään ja heihin on helppo ottaa yhteyttä, jos joku asia kehitystyössä mietityttää. Vastaukset ovat tulleet kätevästi Slackin kautta ja nopeasti."

-- Sirva Reiman

Näytä referenssi

ReferenssiHaltu on kehittänyt Hämeenlinnan kaupungin kanssa aikaa säästävän AIRO-työpöydän

"Keskusteluyhteys toimii. Pieniäkin ratkaisuja saadaan nopeasti työn alle. Jos tänään lähdetään innovoimaan jotakin, niin voi olla, että se on jo ensi viikolla työn alla. Valmista voi olla vaikkapa jo kuukauden kuluttua, Harvio kiittelee. "

-- Jari Harvio

Näytä referenssi

ReferenssiHaltu toteutti Nibster nimisen liiketoimintakonseptin MVP version

"Yhteistyö Haltun kanssa on toiminut hyvin. Olen osallistunut aina kun on tarvittu mutta muuten tiimi on työskennellyt hyvin itsenäisellä otteella. Projektia tehtiin intensiivisesti noin puoli vuotta ennen kuin saatiin ensimmäinen versio valmiiksi."

-- Risto Palojoki, yrittäjä, Nibster

Näytä referenssi

ReferenssiChilifest -applikaatio

"Yhteistyö Haltun kanssa toimi saumattomasti heti alusta alkaen, tarpeemme ymmärrettiin ja meille kartoitettiin juuri sopivat toiminnallisuudet eikä aikaa tuhlattu. Applikaatio valmistui ajallaan ja käyttöliittymä on vielä helpompi ja näyttävämpi kuin osasin odottaa, käytettävyyden optimointiin oli selvästi panostettu. Tuotanto sujui ammattimaisesti ja sovittujen aikataulujen.."

-- Marko Suksi

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Haltu - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Tehdään yhdessä uusista liiketoimintaideoista markkinakelpoisia! Kasvua ja tuottavuutta voidaan hakea joko kehittämällä jo olemassaolevaa liiketoimintaa tai luomalla kokonaan uusia liiketoiminnan osa-alueita. Globaali talous ja kilpailu ovat asettaneet..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Tarjoamme myös mobiilisovellusten kehitystä. Toteutamme mobiilisovelluksia natiivisti sekä Androidille hyödyntäen Kotlinia tai vaihtoehtoisesti iOS:lle hyödyntäen Swiftiä. Toteutamme mobiilisovelluksia laiteriippumattomasti myös React Nativella...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Me Haltulla autamme, kun haluat sovellusideasi todeksi. Me pystymme auttamaan kaikissa ohjelmistokehityksen vaiheissa oli kyse sitten itse kehittämisestä, mutta myös esimerkiksi rahoituksen hankinnassa tai sovelluksen kaupallistamisessa. Olemme toteuttaneet..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Tarjoamme verkkosovellusten kehitystä kokonaisvaltaisena elinkaaripalveluna innvoinnista suunnitteluun ja toteutuksesta ylläpitoon. Olemme toteuttaneet lukuisia verkkosovelluksia erilaisille toimijoille ja osaamisemme on huippuluokkaa. Toteutamme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Julkishallinto

Haltu on toiminut monen kaupungin ja kunnan kumppanina ja mm. kilpailutettuna puitetoimittajana Helsingin ja Turun kaupungille kuin Hämeenlinnallekin, jotka molemmat ovat brändäytyneet isosti avoimen kehittämisen puolestapuhujina. Tämän lisäksi olemme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Koulutusala

Olemme olleet mukana kehittämässä perusopetuksen digitalisaatiota vuodesta 2011 saakka. Käytännönläheiset ja helppokäyttöiset työkalut opetuksen tukena on suunniteltu käyttäjälähtöisesti ja tavallisten ihmisten elämää helpottaviksi. Tutustu..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Haltu - Referenssit

Haltu - Bloggaukset

Haltu - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Haltu kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku