Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Marko Mäkinen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaMarko kehittää SprintIT:llä Odoota vähittäiskaupan alan asiakkaillemme. Hän on myös mukana App store- tiimissä viemässä moduuleitamme Odoon App storeen. Marko on Unifaun Connector moduulin tuoteomistaja ja on mukana kehittämässä AI/ML ratkaisujamme.

Koulutukseltaan Marko on kauppatieteiden maisteri. Aiemmin Marko on työskennellyt Data Scientistina ja oppinut analysoimaan dataa monipuolisesti. Taustansa ansiosta Marko on erittäin hyvä analysoimaan, etsimään poikkeamia tai muokkaamaan dataa ohjelmallisesti masterdatan siirtovaiheessa. Hän seuraa aktiivisesti koneoppimisalgoritmien kehittymistä ja suunnitteilla on projekteja niiden hyödyntämiseksi Odoon avulla. 

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

SprintIT Oy logo

Tiedot

Nimike: Software Designer and Data Scientist
E-mail: marko.makinen@sprintit.fi
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Master Data MDM

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Open source

Omat tagit

Odoo

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku