Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

WordPress-huolenpidon avulla sivustosi kehittyy ajan mukana

TarjontaNykyaikaiset verkkosivujen moitteeton toiminta ja tietoturva vaativat säännöllistä ylläpitoa. Huolenpitopalvelulla siirrät meille vastuun WordPress-verkkosivujesi toimivuudesta, tietoturvasta ja päivityksistä. Taustalla tapahtuvan ennaltaehkäisevän ylläpidon lisäksi autamme, neuvomme ja reagoimme häiriötilanteisiin vankalla ammattitaidolla.

WordPress-huolenpitopalvelumme tarkoituksena on taata yrityksesi verkkosivulle jatkuva ja ongelmaton toiminta sekä tietoturva, koska jokainen nykyaikainen verkkosivu vaatii ylläpitopalvelun pysyäkseen jatkuvasti toiminnassa, valvottuna ja turvattuna.

Valvonta ja häiriöhallinta

Mikäli verkkosivustossasi ilmenee häiriö tai sivustoon ei saada yhteyttä informoimme häiriöstä sinua ja palauttamme sivuston kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Päivitykset

Vanhentuneet WordPress- ja lisäosien versiot altistavat sivustosi erilaisille hyökkäyksille. Jotta sivustosi pysyy turvattuna, teemme päivitykset WordPress-julkaisujärjestelmään ja sen lisäosiin. Päivityksen jälkeen tarkistamme, että sivustosi toimii moitteettomasti.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopioimme kaikki sivustoon liittyvät tiedot säännöllisesti. Varmuuskopioiden avulla voimme palauttaa verkkosivustosi nopeasti, jos sivustolla ilmenee vakava häiriö.

Tietoturvatarkastukset

Mahdollisia tietoturvauhkia kartoitetaan ja pyritään ehkäisemään sivustollesi tehtävillä säännöllisillä tietoturvatarkastuksilla.

Raportointi

Kuukausiraportista näet mm. milloin valvontamme on havainnut vakavan yhteyshäiriön sivustolla tai milloin päivitykset, tietoturvatarkastukset ja varmuuskopiointi on suoritettu.

Tukipalvelumme auttaa ongelmissa ja toteuttaa pyytämäsi muutokset

Huolenpito asiakkaanamme voit kääntyä meidän nopean tukipalvelumme puoleen. Autamme mahdollisissa ongelmatilanteissa, neuvomme tarvittaessa teknisissä asioissa ja suoritamme pienet muutokset puolestasi.

Pinterest
Planeetta Internet Oy logo

Planeetta Internet Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Planeetta Internet Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Planeetta Internet Oy:n tarjontaa

Planeetta Internet Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Planeetta Internet kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia