Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sivustokartoitus, määrittely ja visuaalinen ulkoasu

Tarjonta

Sivustokartoitus

- Ulkopuolinen asiantuntija on usein tarpeen organisaation ja sen sidosryhmien todellisten tarpeiden selvittämisessä, takertumatta liikaa siihen, mitä ennen on ollut tai miten tavallisesti on toimittu.

Verkkosivuston uudistusprojektin kynnyksellä on tärkeää kartoittaa, mikä nykypalvelussa on hyvää ja mikä voisi toimia paremmin. Varsinaiset puutteet huomataan usein vasta kun niiden tarpeellisuudesta kysyy useissa, erilaisissa verkkoprojekteissa osallisena ollut asiantuntija tai käyttäjät.

Jos suunnitteilla on intranetin perustaminen, varmistuu kustannustehokkuus parhaiten kartoittamalla ja priorisoimalla tarpeelliset ominaisuudet. Loppukäyttäjien osallistaminen suunnitteluun on intranetin sujuvan käyttöönoton kannalta oleellisen tärkeää.

Määrittely

Kun tarpeet ja tavoitteet on tiedossa ja tarkasti dokumentoituina, on tuloksena laadukas toteutus.

Me tunnemme verkkoteknologiat, -ratkaisut ja toteutustavat, mutta osaamme myös tulkita, mikä niistä milloinkin on asiakkaallemme tai hänen kohderyhmälleen relevantti. Asiakasymmärrys ja asiakaslähtöisen informaation hallinta on jokaisen projektimme lähtökohta.

Tästä lähtökohdasta kirjoitamme joka ikisen projektin määrittelyn.

Verkkosivuston rakentaminen on molemmille osapuolille mielekästä, kun:

  • Tarpeet ja tavoitteet on selvillä
  • Tiedetään kohderyhmä tai kohderyhmät
  • Otetaan huomioon käytettävyys
  • Luodaan vaikuttava visuaalinen ilme

 

Visuaalinen ulkoasu

Me suunnittelemme yrityksesi verkkosivun visuaalisen ilmeen, joka tekee vaikutuksen kävijöihin ja asiakkaisiin!

Ulkoasusuunnittelumme käynnistyy tyypillisesti visuaalisen ohjeen laatimisella, johon kirjataan yhdessä ulkoasusuunnittelua ohjaavat tavoitteet, reunaehdot ja rajaukset – täydentämään mahdollista graafista ohjeistoa.

Suunnittelijaamme laatii määrittelyn pohjalta luonnoksen sivustosta, jonka jälkeen se annetaan asiakkaalle kommentoitavaksi. Kommenttien perusteella ulkoasua viimeistellään asiakkaan toiveiden mukaisesti vaarantamatta käytettävyyttä.

Osaamme huomioida ulkoasusuunnittelussa eri kohderyhmien – myös erityisryhmien – tarpeet ja vaatimukset. Noudatamme yleisiä tai erikseen sovittavia saavutettavuus-standardeja, kuten WCAG 2.0 A-taso. Suunnittelijamme laatii määrittelyn perusteella ulkoasuehdotuksen, jota kehitetään yhteistyössä asiakkaan toiveiden mukaisesti kunnes ulkoasu on valmis. Lopputuloksena on aina ulkoasultaan hieno ja käyttäjäystävällinen sivusto ottaen huomioon asiakkaan toiveet, tavoitteet ja sivuston käyttäjät.

Ulkoasut implementoidaan teknisen tuotannon vaiheessa aina responsiivisina ja päätelaite testataan kattavasti.

Sisältövalmennus

Miten huomioidaan ylläpitäjät, käyttäjät ja hakukone – sisältövalmentajamme opastaa hyödyntämään kaiken potentiaalin.

Verkkosivustoissa tulee aina huomioida hakukoneet, jotka tuovat sivustollesi kävijöitä. Usein haasteena on löytää tasapaino käyttäjä- ja hakukonesuunnatun sisällön välillä.

Planeetan sisältövalmentajaa voi hyödyntää tehokkaana apuna. Asiantuntija ryhmittelee ja kyseenalaistaa vuosien saatossa kerrostuneet sisältörakenteet, ja ehdottaa hyvien käytäntöjen mukaisia ratkaisuja.

Pinterest
Planeetta Internet Oy logo

Planeetta Internet Oy:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Planeetta Internet Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Planeetta Internet Oy:n tarjontaa

Planeetta Internet Oy:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Planeetta Internet kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia