Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Verkkokaupan ja toiminnanohjausjärjestelmän yhteispeli toimitusketjun hallinnassa

18.11.2020 Webinaari

TapahtumaVerkkokaupan on tarjottava asiakkaalle miellyttävä käyttöliittymä tuotteiden ja palveluiden ostamiseen. Samaan aikaan toiminnanohjausjärjestelmän on huolehdittava siitä, että saadut tilaukset toimitetaan mahdollisimman sujuvasti ja kustannustehokkaasti.

Tämä vaatii paljon verkkokaupan ja toiminnanohjauksen yhteispeliltä. Tilaus- ja toimitusprosessit on suunniteltava kokonaisuutena ja mietittävä huolella asianmukaiset vastuualueet verkkokaupalle ja toiminnanohjaukselle sekä huolehdittava, että kaikki tarvittava tieto liikkuu molempiin suuntiin järjestelmien välillä.

Webinaarissamme keskiviikkona 18.11.2020 klo 9.00-9.30 käymme läpi verkkokaupan ja toiminnanohjauksen saumatonta yhteispeliä ja tyypillisiä haasteita sekä esittelemme käytännössä NetSuiten toimintoja tilaus-toimitusketjun hallintaan verkkokaupan tueksi.

Tervetuloa kuulolle!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 18.11.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 26.10.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä