Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Tietoturvaa pilvestä - mitä tämä mahdollistaa yritykselleni?

15.09.2020 Webinaari

TapahtumaPerinteiset tietoturvallisuuden puolustusmekanismit, kuten palomuurit ja virustorjunta, eivät enää riitä nykyaikaisia hyökkäyksiä vastaan. Pilvipalveluiden laaja käyttö aiheuttaa monipuolisuutensa vuoksi haasteita tietoturvallisuudelle, ja modernit uhat kohdistuvat yhä useammin käyttäjiin. Jotta uhkatilanteita voidaan arvioida reaaliajassa sekä torjua hyökkäykset nopeasti, tarvitaan uusia työkaluja ja jatkuvaa valvontaa. SIEM-ratkaisut tarjoavat näkymän uhkiin, ja välitön reagointi uhkatilanteissa mahdollistetaan tietoturvan operointikeskuksella (SOC).

Webinaarissa pureudumme seuraaviin teemoihin:

  • Tämänhetkiset tietoturvatrendit ja -haasteet
  • Microsoftin natiivien tietoturvaratkaisuiden ominaisuudet sekä hyödyt
  • Pelkkä tuote ei riitä – kuinka hyödyntää tietoturvaratkaisuja tehokkaasti?

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Enfon asiantuntijat Jarkko Kinnunen ja Tuomo Vartia. Webinaari soveltuu etenkin IT-päättäjille ja -asiantuntijoille sellaisissa organisaatioissa, joissa julkisen pilven hyödyntäminen on jo aloitettu. Webinaari keskittyy Microsoft-tuoteperheen ominaisuuksiin ja hyödyntämiseen. Mikäli Azure Sentinel- sekä Azure Security Center -tuotteet kuulostavat tutuilta ja erilaiset ATP-lyhenteet tuottavat päänvaivaa, tämä webinaari on juuri sinua varten.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 15.09.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 14.7.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä