Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Power Platform haltuun

27.10.2020 Webinaari

TapahtumaMicrosoft Power Platform mahdollistaa yrityskohtaisten asiakkaiden tarpeita vastaavien sovellusten kehittämisen nopeasti ja helposti. Power Platformin avulla organisaatiot voivat analysoida ja automatisoida tietoja ja toimia niiden mukaan. Näin ne voivat muuntaa liiketoimintaa digitaalisesti.

Power Platform ja siihen siirtyminen tarjoavat organisaatiolle joustavuutta, tehostettua kehitystä ja mahdollisuuden hyödyntää yrityksen täyttä potentiaalia osallistuttamalla mahdollisimman laaja osa henkilöstöstä yhteisen ja oman toiminnan kehittämiseen.

Webinaarissa tiistaina 27.10. klo 9.00-9.45 asiantuntijamme Filipp Koivu käy läpi Power Platformin anatomiaa ja perehdyttää ylätasolla Power Platformin ympäristön perustamisen ja hallinnoinnin kannalta olennaisiin osa-alueisiin, nikseihin ja tietohallintoa tukeviin käytänteisiin ja työkaluihin.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 27.10.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 15.10.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä