Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Miten saat pilvipohjaiseen järjestelmääsi helposti EDI-kyvykkyyden? 27.10. klo 10-11

27.10.2021 Webinaari
Tapahtuma

Pilvipalvelujen uusi aikakausi on tuonut IT -käyttäjille uudenlaisen tavan toteuttaa integraatioita järjestelmien välille. Tarvitsemasi toiminnot voidaan käynnistää nopeasti, jolloin integraatiot järjestelmien välillä saadaan nopeasti käyttöön. Mutta entä, kun sinun on hyödynnettävä EDI:n kaltaisia integraatiotekniikoita?

Tarvitaanko EDI:ä enää uudella pilvikaudella? Ehdottomasti kyllä. EDI on täällä jäädäkseen, koska sitä ei voida korvata nykyisillä tekniikoilla. EDI:n perusarvo ei olekaan tekniikka, vaan tietosisältö. Axwaylla on tarjota uusimpia teknologioita, kuten AsyncAPI, Webhooks ja JSON -skeema, joita voidaan hyödyntää EDI-aineistojen käsittelyssä. Näiden tekniikoiden lisäarvo voidaan hyödyntää täysimääräisenä, kun ne yhdistetään vakiintuneisiin EDIFACT, ODETTE tai ANSI X12 kaltaisiin sanomastandardeihin.

Tule kuulemaan miten nykyaikaiset pilvipohjaiset järjestelmät voidaan liittää EDI-liikennöintiin kivuttomasti.


Webinaari on suomeksi ja englanniksi.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 27.10.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 4.10.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä