Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Miten huomioida erilaiset käyttäjät IT-palveluissa?

11.02.2020 Webinaari

TapahtumaTyöelämän murros ja osaajapula vaikuttavat vahvasti myös IT-palveluihin. Miten IT-palveluita tulisi kehittää, kun loppukäyttäjät edustavat useita eri sukupolvia, taitotasoja ja odotuksia? Entä miten vastata IT-alan muuttuviin osaamistarpeisiin?

Enfon webinaarissa aiheesta keskustelevat ManpowerGroupiin kuuluvan Experiksen liiketoimintajohtaja Anne Koivusaari sekä Enfon Service Centerin johtaja Minna Nousiainen. Webinaarissa käydään läpi muun muassa:

  • Mistä murroksessa on kyse? Kuinka se näkyy IT-palveluissa?
  • Miten varmistetaan, että IT-palvelut tukevat erilaisia käyttäjiä?
  • Mitä osaajapula tarkoittaa IT-palveluiden kannalta? Miten siihen voidaan vastata?

ManpowerGroupilla on runsaasti dataa muun muassa työelämän trendeistä ja murroksesta. Webinaarissamme Koivusaari ja Nousiainen hyödyntävät pitkän kokemuksensa lisäksi tätä tietoa peilaten sitä IT-palveluihin ja niiden käyttäjälähtöiseen kehittämiseen. Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 11.02.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 10.1.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä