Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Matka valmistavasta yrityksestä palvelumalliseen liiketoimintaan

13.04.2021 Webinaari

TapahtumaTervetuloa eCraftin valmistavan teollisuuden webinaarisarjan osaan, jossa keskustelemme, millaisen matkan yritys tekee siirtyessään valmistavasta yrityksestä palvelumalliseen liiketoimintaan. Digitalisaatio ja moderni teknologia mahdollistavat palveluiden laajentamisen ja uudet liiketoimintamahdollisuudet. Asiakaslähtöinen palvelu tuo arvoa asiakkaalle, mutta luo myös yritykselle kannattavuutta. Datan hyödyntämisen merkitys on suuri, niin asiakkaalle kuin palveluntarjoajalle. Webinaarissa käymme läpi, mitä asioita tulee huomioida palveluiden digitalisoimisessa kohti asiakaskeskeisempää organisaatiota. Keskustelemme siitä, mitä valmistavan teollisuuden ja palvelumallisen liiketoiminnan yritysten tulisi huomioida ylläpitääkseen ja kasvattaakseen kilpailukykyään muuttuvassa maailmassa.

eCraftin valmistavan teollisuuden webinaarisarjan eri osissa käsittelemme alaan vaikuttavia ajankohtaisia teemoja sekä digitalisaation ja modernin teknologian mahdollisuuksia yrityksesi kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Keskustelemme siitä, mitä alalla tapahtuu tällä hetkellä ja mitä vaikutuksia niillä on tulevaisuuteen ja alan yritysten liiketoimintaan.

Tässä webinaarisarjan osassa käsittelemme valmistavan yrityksen matkaa palvelumalliseen liiketoimintaan. Miten lisäät uusien palveluiden avulla kannattavuutta ja asiakaslähtöisyyttä liiketoiminnassasi? Miten luot uusia mahdollisuuksia kannattavampaan ja laajempaan liiketoimintaan? Mitä asioita liiketoiminnan kehittämisessä tulee huomioida? Palvelullistaminen ja siihen johtavan muutoksen toteuttaminen vaatii muutosta yrityksen palvelu- ja liiketoimintamalleihin, ja myös modernin teknologian tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämistä.

Webinaari auttaa sinua ymmärtämään, kuinka digitalisaation avulla luot entistä suurempaa arvoa asiakkaillesi olemassa olevalla tai laajennetulla tuoteportfoliolla. Käsittelemme sitä, miten digitalisaatio auttaa yritystäsi siirtymään entistä asiakaskeskeisemmäksi palveluorganisaatioksi ja minkälaisia haasteita tällä matkalla on.

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumasivujemme kautta: www.ecraft.com

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 13.04.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 6.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä