Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Ketterästi moderniin ERP-järjestelmään – valjasta SAP S/4HANA kilpailueduksi

27.05.2020 Webinaari

TapahtumaUuden sukupolven SAP S/4HANA auttaa automatisoimaan ja digitalisoimaan prosesseja sekä luomaan uutta liiketoimintaa – turvaat sen avulla investointisi pitkälle tulevaisuuteen.

ERP-hankkeet koetaan monesti pitkiksi, kalliiksi ja raskaiksi, minkä vuoksi kynnys niiden aloittamiseen saattaa olla suuri. Tuotteistetun käyttöönottomallin avulla vältetään turhat karikot ja nopeutetaan hankkeen läpimenoaikaa. SAP:n sertifioima Enfon Takeoff -paketti S/4HANA käyttöönottoon tuo ketteryyttä ja laatua modernin toiminnanohjausjärjestelmän rakentamiseen sekä kokonaiskustannusten alentamiseen.

Webinaarissamme Juhani Pajala, Kati Helanti ja Juha Sassi kertovat, kuinka S/4HANA valjastetaan kilpailueduksi Enfon Takeoff -paketin avulla monialustaympäristössä.

Webinaarissa pureudutaan muun muassa seuraaviin aiheisiin:

  • Mitä vaatimuksia tuotannon digitalisointi ja Industry 4.0 asettavat ERP:lle?
  • Kuinka SAP S/4HANA mahdollistaa prosessien kokonaisvaltaisen optimoinnin?
  • Miten Enfo voi olla tukena matkalla kohti älykkäämpää yritystä?

Webinaari soveltuu hyvin liiketoimintajohdolle sekä IT-päättäjille organisaatioissa, joissa ollaan pohtimassa joko ERP-hankkeen käynnistämistä tai nykyisen SAP ERP:n päivittämistä. Jos haluat kuulla lisää ketterän ERP-hankkeen toteuttamisesta, ilmoittaudu mukaan webinaariimme!

Enfolla on Pohjoismaissa yli 80 kokenutta SAP-asiantuntijaa, joilla on keskimäärin yli 15 vuoden SAP-osaaminen. SAP-palveluita olemme toimittaneet yli 20 vuoden ajan.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 27.05.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 24.4.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä