Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Chatbot ja asiakaskokemus

13.04.2021

TapahtumaJärjestämme tiistaina 13.4.2021 klo. 10.00 – 10.30 maksuttoman webinaarin aiheesta chatbot ja asiakaskokemus. Webinaari pureutuu käytännön kokemuksiin siitä, kuinka hyvin rakennetut chatbotit edesauttavat laadukasta asiakaskokemusta. Webinaarin vetävät Finnchatin asiantuntijat Anniina Kytönen sekä Pia Pekkala ja mukaan mahtuu 150 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Parhaimmillaan chatbotit tehostavat palvelua ja vapauttavat asiakaspalvelun resursseja tarjoten nopeaa ympärivuorokautista palvelua. Käytännön kokemusten luoma mielikuva chatboteista on kuitenkin usein erilainen. Monelle lienee tuttu tilanne, jossa tekoälypohjainen robotti yrittää ymmärtää kirjoitettua asiaa siinä toistuvasti epäonnistuen.

Webinaarissa keskitymme siihen, kuinka vastaavat kauhutarinat vältetään ja miten chatbot rakennetaan toimimaan osana laadukasta asiakaskokemusta.

Webinaarin aihealueet

  • Chatbot osana laadukasta asiakaskokemusta
  • Näin rakennat hyvän chatbotin
  • Käytännön kokemuksia chatboteista

Ilmoittaudu webinaariin TÄÄLTÄ.

Webinaarin vetäjät

Anniina Kytösellä on vyöllään yli 30 000 chat-kohtaamista ja toistasataa rakennettua chatbottia. Joukkoon mahtuu aivan erinomaisia kokonaisia bottipersoonallisuuksia, mutta myös niitä oppeja tarjonneita suunnittelun kukkasia. Näiden huikeiden onnistumisten sekä oppien kautta Anniinasta on kuoriutunut yksi Finnchatin parhaista bottivelhoista.

Pia Pekkala

Pia Pekkala toimii Finnchatilla Product Ownerina ja innostuu, kun laadukas asiakaskokemus toteutuu katkeamattomana ketjuna markkinointiviestinnästä asiakaspalveluun asti. Pialla on pitkä kokemus asiakaspalvelun sekä -viestinnän kehittämisestä ja hän tietää mitä hyvän asiakaskokemuksen vuorovaikutuksessa tulee ottaa huomioon.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 13.04.2021
Lisätty: 7.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä