Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Asiakasymmärryksen kasvattaminen ja asiakaskokemuksen parantaminen teollisuusyrityksessä

25.05.2022 Webinaari

TapahtumaKeskiviikkona 25.5.2022 klo 9.00 – 10.00

Tervetuloa Fellowmindin valmistavan teollisuuden yrityksille suunnattuun webinaariin, jossa keskitymme asiakasymmärryksen kasvattamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen. Onko yrityksessäsi tuotanto liikaa fokuksessa, missä asiakas? Ohjaatko asiakas 360 –näkymällä aidosti yrityksesi toimintaa? Miten luot asiakkaallesi arvoa koko asiakkuuden elinkaaren ajan?

Tässä Fellowmindin valmistavan teollisuuden webinaarissa keskustelemme siitä, miten kasvatat asiakasymmärrystä kaikille työntekijöillesi läpi koko yrityksen. Käsittelemme sitä, miten varmistat, että asiakkaasi saa yritykseltäsi hyvää ja täsmällistä palvelua jokaisessa asiakkuuden eri vaiheessa – oli kyseessä sitten yrityksesi tuotteiden ja palveluiden markkinointi ja myynti, tuotanto ja jakelu tai huolto- ja after sales –palvelut.

Moderni teknologia mahdollistaa yrityksellesi reaaliaikaisen asiakas 360 –näkymän, minkä avulla johdat asiakkuuksiasi sekä yrityksesi tuotantoa ja koko liiketoimintaa.

Webinaarissa käymme läpi näitä teemoja:

  • Miten luot asiakkaallesi arvoa yhtenäisesti ja saumattomasti koko asiakkuuden elinkaaren ajan?
  • Miten varmistat asiakastietojen läpinäkyvyyden ja hyödyntämisen yrityksesi koko toimitusketjun osalta, huomioiden myös alihankkijat ja kumppanit?
  • Miten pystyt hyödyntämään kattavaa tietoa asiakkuuksistasi lyhyen ja pitkän aikavälin suunnittelussa?
  • Miten automatisoit liiketoimintaprosesseja ja digitalisoit koko toimitusketjun parantaaksesi liiketoiminnastasi kerättävän datan laatua ja tehostaaksesi toimintaa?

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan >>

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 25.05.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 27.4.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä