Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari 7.6.2018: Lisää myyntiä Vainun avulla

07.06.2018 Internet Webinaari

TapahtumaAjansäästö, parempi hit rate ja enemmän kauppaa – ovat Vainun lupaamat lisäarvot. Vainulla säästät aikaa ja myyt enemmän. Paljon odotettu Microsoft Dynamics 365:n Vainu -integraatio on nyt julkaistu ja ensimmäisiä käyttöönottoja tehdään parhaimmillaan.

Vainu on yritystietokanta, jolla tehostetaan prospektointia, liidien generointia ja asiakasymmärrystä. Vainun avulla tunnistat parhaat prospektit ja kuumimmat liidit yli 108 miljoonan yrityksen tietokannasta, joka on rikastettu avoimella ja julkisella datalla.

Kenelle tarkoitettu?

Webinaari on tarkoitettu kaikille Microsoft Dynamics 365 -asiakkaillemme sekä myös niille, jotka haluavat tutustua Vainun toimintoihin.

Miksi kannattaa osallistua?

Webinaarissamme kerromme, miten yritys voi saada lisää myyntiä Vainun avulla. Pääset kuulemaan ja näkemään?Vainun case-esimerkkejä asiantuntijoiden opastuksella. Luvassa tiivis paketti mielenkiintoisia faktoja ja käytännön esimerkkejä!

Tervetuloa webinaariimme 7.6. klo 9.00-9.30 kuulemaan, miten Dynamics 365:n Vainu -integraation tehostaa teidän yrityksenne toimintaa.

Aiheitamme ovat muun muassa:

  • Mikä on Vainu?
  • Miten saat lisää myyntiä Vainun avulla?
  • Microsoft Dynamics 365 ja Vainu -integraatio

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 07.06.2018
Kaupunki: Internet
Paikka: Internet
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 17.5.2018

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä