Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari 21.9 | Tuoretta tietoa työturvallisuudesta

21.09.2021 Webinaari

TapahtumaTässä webinaarissa pureudutaan ajankohtaiseen tietoon työturvallisuudesta yhdessä Tapaturmavakuutuskeskuksen tutkimusyksikön johtajan Mika Tynkkysen kanssa.

Tapaturmavakuutuskeskuksessa (TVK) ylläpidetään tilastoja vakuutusyhtiöiden korvaamista työtapatumista ja ammattitaudeista sekä tutkitaan vakavia työpaikkatapaturmia. Dataa analysoidaan ja jalostetaan tietämykseksi ja raportoidaan TVK:n julkaisusarjoissa, TOT-raporteissa ja työpaikkakuolemat.fi -palvelussa.

Tutustumme tilaisuudessamme TVK:n analyysitoiminnan ajankohtaisimpiin tuotoksiin ja pohdimme niiden perusteella työturvallisuuden kansallista tilannekuvaa.

Keskustelemme myös, näkyvätkö yhteiskunnan uudet ilmiöt kuten korona tai työn tekemisen tapojen muuttuminen työturvallisuustilanteessa. Elämmekö työturvallisuudessakin poikkeuksellisia aikoja?

Seppo Salo käy myös lyhyesti läpi, miten työturvallisuuden johtamisjärjestelmä TAVA EHQS 2030 on teknologialtaan täysin uudistettu, ja miten se antaa mahdollisuuden hyödyntää kehittynyttä analytiikkaa ja tekoälymenetelmiä työturvallisuuden johtamisessa.

Voit tehdä aiheesta kysymyksiä, vastaamme niihin webinaarin aikana tai olemme sinuun yhteydessä myöhemmin.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan

Saat rekisteröidyttyäsi webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaarin kesto on n. 45 minuuttia. Se on ilmainen kaikille osallistujille. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. Voit kuunnella sen myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan livewebinaariin.

Webinaarissa keskustelemassa:

Mika Tynkkynen, Johtaja, Tapaturmavakuutuskeskus

Seppo Salo, Liiketoiminnan kehitysjohtaja, Sofor

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 21.09.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 7.9.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä