Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari 17.6. : Etätuki – Virtuaalinen yhteistyö teollisuudessa

17.06.2021 Webinaari

TapahtumaCovid 19 -pandemiatilanteessa yritykset ovat kohdanneet erityisiä haasteita mukauttaa ja keksiä työprosesseja sosiaalisten tilanteiden rajoitusten, häiriintyneiden toimitusketjujen, rajoitetun matkustamisen ja leikattujen budjettien täyttämiseksi.

Osallistu Etätuki – Virtuaalinen yhteistyö teollisuudessa koskevaan webinaariin, jossa keskustelemme liiketoiminnan jatkuvuuden, työntekijöiden voimaannuttamisen ja etulinjan työntekijöiden tukemisen etänä välttämättömyydestä.

Tulet kuulemaan:

  • Etätuen hyödyistä ja niiden tuomista kilpailueduista
  • XReach etätukiratkaisun ja RealWear-älylasien avainominaisuuksista
  • Miten arvioida etätukiratkaisun laitteiden ja ohjelmiston yhteensopivuutta

 

Päivä: Torstai 17.6.2021

Aika: 11.00 – 12.00 (EEST)

 

Webinaarin vetäjinä toimivat Softabilityn Juha Asunmaa sekä RealWearin Rene Bachpedersen. Webinaari pidetään englanniksi.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.06.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 21.5.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä