Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari 12.10: Tuotteista palveluiksi - digitalisaation vaikutukset valmistavalle teollisuudelle

12.10.2017 Webinaari

TapahtumaValmistavan teollisuuden digitaalisesta muutoksesta on käytetty ilmausta neljäs teollinen vallankumous. Vähän kerrallaan yritykset heräävät näihin digitalisaation uhkiin ja mahdollisuuksiin. Digitalisaatio vaikuttaa koko arvoketjuun aina tuotteiden johtamisesta, strategiaan jakeluketjuun sekä jatkopalveluihin. Samaan aikaan asiakkaiden vaatimukset toimittajille ovat kasvaneet, kun he vaativat heidän liiketoimintansa tuntemusta sekä parantamista.

Valmistavan teollisuuden prosessit tuottavat enemmän dataa, kuin mikään muu toimiala, joten mahdollisuudet ovat melkein rajattomat. Digitaalisaation hyödyt voivat olla kustannussäästöjä, älykkäämpiä tuotteita, lisäarvopalveluita tai jopa kokonaan uusia liiketoiminta- ja ansaintamalleja. Webinaarissamme 12.10. keskitymme disruptiivisiin liiketoimintamalleihin. 

Uskomme digitalisaatiosta keskustellessa käytännönläheiseen lähestymistapaan. Webinaarissamme Enfon Digital Evangelist Niklas Thulin jakaa kokemuksiaan projekteista, joissa hän on ollut auttamassa valmistavan teollisuuden asiakkaita heidän digitaalisella matkallaan.

Webinaarissa käsittelemme seuraavia aiheita:

  • Mitä digitaalinen transformaatio tarkoittaa valmistavalle teollisuudelle?
  • Kuinka aloittaa digitaalinen matka, niin että saat tuloksia nopeasti
  • Lessons learned – virheet jotka välttää aikaisessa vaiheessa
  • Tulevaisuuden trendit valmistavassa teollisuudessa

Webinaari järjestetään englanniksi. 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 12.10.2017
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä