Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari 11.12.2018: Dynamics 365 for Marketing – markkinointiautomaation uutuus

11.12.2018 Internet Webinaari

TapahtumaMicrosoft Dynamics 365 -käyttäjät ovat kuumeisesti odottaneet tietoa, milloin Microsoft Dynamics 365 for Marketing -markkinointiautomaatiojärjestelmä on saatavilla. Suomenkielinen versio on julkaistu lokakuussa ja ensimmäisiä toimituksia tehdään parhaimmillaan. Edelläkävijäkumppanina Suomessa, olemme tehneet jo ensimmäisen toimituksen.

Tapahtumien hallinta, LinkedIn-liidien generointimahdollisuus, liidien pisteytys, sähköpostimarkkinointi, segmentointi ja asiakkaan ostopolun (customer journey) -automaatio ovat vertaansa vailla. Sisäänrakennettu kyselytyökalu tehostaa markkinoinnin toimenpiteitä ja kampanjoiden kokonaisvaltaista toteuttamista.

On selvää, että Dynamics 365 for Marketing tuo tuoreena vaihtoehtona lukuisia uusia mahdollisuuksia markkinoinnin tehostamiseen.

Kenelle tarkoitettu?

Webinaari on tarkoitettu kaikille asiakkaillemme ja kaikille Dynamics 365 for Marketing -järjestelmän käyttöönottoa harkitseville sekä myös niille, jotka haluavat tutustua markkinointiautomaatiojärjestelmän mahdollisuuksiin.

Miksi kannattaa osallistua?

Webinaarissa pääset kuulemaan ja näkemään?Dynamics 365 for Marketing -järjestelmän?parhaista kyvykkyyksistä ja demon avulla saat käsityksen, miten markkinointiautomaatio tehostaa teidän yrityksenne toimintaa.

Tervetuloa webinaariimme tiistaina 11.12.2018 klo 9.00-9.30 näkemään, miltä markkinointiautomaatioiden tuorein uutuus näyttää.

Aiheitamme ovat muun muassa:

  • Dynamics 365 for Marketing: taustaa
  • Parhaat kyvykkyydet
  • Demo

Esiintyjät

 

 

Mikko Berg

Sovelluskonsultti

Accountor Enterprise Solutions Oy

 

ja

 

Jani Rauhala

Business Platform Lead, Dynamics 365

Accountor Enterprise Solutions Oy

 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 11.12.2018
Kaupunki: Internet
Paikka: Internet
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 29.11.2018

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä