Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vauhtia digitaalisaatiosta? Maksuton Digitaalisilla Palveluilla Kasvua Fast Track -valmennusohjelma alkaa 30.11.

30.11-21.12.2021 Webinaari

TapahtumaMaksuton Digitaalisilla Palveluilla Kasvua Fast Track -valmennusohjelma alkaa 30.11. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan! Videolla kokemuksia vastaavasta kevään koulutuksesta. 95% tälle kurssille osallistuneista suosittelee kurssia. 

Nyt toteutettava ohjelma on tiiviimpi Fast Track -toteutus, joka koostuu viidestä kahden tunnin online webinaarista. Valmennuksessa saat konkreettista apua ja työvälineitä digitaalisen palvelun systemaattiseen kehittämiseen aina liiketoimintamallien mallintamisesta varsinaiseen kehitysvaiheeseen sekä tuotteistukseen ja markkinointiin.

Ohjelma on suunnattu toimiville yrityksille tai yritystä perustamassa oleville henkilöille, joilla digitaalinen palvelu tai tuote kehitys- tai ideavaiheessa. Palvelusi voi olla esimerkiksi sovellus, digitaalinen alusta, verkkosivusto, verkkokauppa tai vaikka yrityksen omaa toimintaa tehostava järjestelmä. 

Valmennuksen toteuttaa Tecinspire ja BusinessOulu. Valmennukseen voi ilmoittautua myös Oulun talousalueen ulkopuolelta. ?

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 30.11-21.12.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 25.11.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä