Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

VALO 2.0 Webinaari: Mitä teknologia-alan yrityksissä voidaan tehdä naisten rekrytoinnin edistämiseksi?

09.02.2023 Webinaari

TapahtumaVaikka naisten työllisyysaste on Suomessa kansainvälisesti verraten korkea, on teknologia-ala silmiinpistävän sukupuolittunut ja monet yritykset kamppailevat naisten osuuden nostamisessa organisaatioissaan. Syitä tähän on monia, mutta yhtenä käytännön toimenpiteenä voidaan lähteä tarkastelemaan organisaation rekrytointia ja löytää siitä kehityskohteita.

Tämä webinaari on suunniteltu rekrytoinnin parissa työskenteleville tavoitteena auttaa hahmottamaan, mitä voidaan tehdä rekrytoinnin näkökulmasta etenkin naisten osuuden lisäämiseksi työpaikoilla. Käymme lisäksi läpi konkreettisia, toimivaksi todettuja käytäntöjä ja työkaluja, sekä miten välttää yleisiä kompastuskiviä tähän liittyen.

Puhujana tilaisuudessa toimii Inklusiivin Julia Hämäläinen.

Ilmoittaudu mukaan 8.2.2023 mennessä täällä! 

Webinaari on osa VALO 2.0 -hanketta, jonka myötä tarjoamme jäsenillemme myös muita maksuttomia koulutuksia ja tapahtumia monimuotoisuudesta keväällä 2023.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 09.02.2023
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 15.12.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä