Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valmistaudu pilvisiirtymään -webinaari

16.09.2019 Webinaari

TapahtumaMicrosoftin Dynamics AX tuki loppuu – oletko valmis? Jos käytössäsi on vielä Microsoftin Dynamics AX -toiminnanohjausratkaisu – tule mukaan webinaariimme kuuntelemaan vaihtoehdoista, jotka ovat käytettävissäsi, kun Microsoftin Dynamics AX tuki loppuu. 

Siirtyminen Microsoftin Dynamics 365 for Finance and Operations -järjestelmään on paljon muutakin kuin pilvisiirtymä. Webinaarissa 16.9. klo 10.00-10.30 kerromme, mitä asioita pitää huomioda pilvisiirtymässä ja miksi pilvipohjainen Dynamics 365 Finance and Operations on ylivertainen toiminnanohjausjärjestelmä. Kerromme webinaarissa käytännön esimerkkien kautta toteutetuista pilvisiirtymistä.

Aiheina:

  • Dynamics AX:n päivitys Dynamics 365 ratkaisuun
  • Miksi Dynamics 365 for Finance and Operations
  • Case-esittely

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 16.09.2019
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 4.9.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä