Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vahva yrityskulttuuri luodaan yhdessä

10.03.2022 Helsinki

TapahtumaAsiakaskokemuksen rinnalla myös yrityksen sisäinen kulttuuri ja työntekijäkokemus ovat nousseet kilpailutekijöiksi. Miten jokainen meistä voi olla mukana kehittämässä yrityskulttuuria, luomassa yhteisiä käytäntöjä ja parempaa vuorovaikutusta, joiden avulla yritys menestyy?

 

Muutostilanteet kuten johdon vaihtuminen tai henkilöstön kasvu ovat usein paikkoja, joissa huomataan tarvetta yrityksen toimintakulttuurin kehittämiselle. Myös etätyön lisääntyminen on luonut aivan uudenlaisia haasteita johtamiseen ja yrityskulttuurin kehittämiseen.

 

Nousevien megatrendien kuten vastuullisuuden, autenttisuuden ja yhteisöllisyyden myötä työntekijäkokemus ja yrityksen sisäinen kulttuuri ovat nousseet valokeilaan. Asiakaskokemuksen lisäksi yrityksen sisäinen vuorovaikutus on kasvavassa määrin osa strategista kyvykkyyttä.

 

Mitä onnistuneen yrityskulttuurin luominen vaatii?

Mitä yrityskulttuurille tapahtuu, kun työstä tulee yhä vähemmän paikkasidonnaista ja firman juhliinkin osallistutaan etänä myös jatkossa? Digitaalista kulttuuria johtavan pitäisi huomioida sekä ihmiset, prosessit että työkalut. Laadukkaan etäyhteistyön luominen vaatii tekniikan lisäksi uudenlaisia rakenteita, työn rytmitystä ja aikaa, mutta ennen kaikkea inhimillisiä kohtaamisia ja vuorovaikutuksen mahdollistamista.

 

Eri työyhteisöt ovat kasvavasti kiinnostuneita oman toimintakulttuurinsa kehittämisestä. Kovenevassa kilpailussa vahva yrityskulttuuri ja hyvä työntekijäkokemus on myös rekrytointivaltti.

 

Tässä Expert-seminaarissa pohdimme, millaista on tuottava ja inhimillinen toimintakulttuuri nykyajan työpaikalla. Seminaarin sisältö sopii kaikille organisaation tasoille pienistä tiimeistä isoihin osastoihin asti!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 10.03.2022
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Messuaukio 1
Lisätty: 1.2.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä