Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuotetiedonhallinnan tulevaisuus – Tekoäly ja uudet teknologiat

23.09.2021 Webinaari

TapahtumaTervetuloa torstaina 23.9. klo 9.00 – 10.00 webinaariimme inspiroitumaan ja saamaan vinkkejä kuinka yrityksenne voi valmistautua uusien teknologioiden hyödyntämiseen tuotetiedonhallinnan avulla.

  • Miten yritykset maailmalla hyödyntävät tekoälyä ja uusia teknologioita tuotemyynnissä jo nyt?
  • Tutkimustuloksia siitä, miten suomalaisyritykset hyödyntävät uusia teknologioita tuotetiedonhallinnassa.
  • Mitä yrityksesi voi tehdä jo tänä päivänä valmistautuakseen tuotetiedonhallinnassa tuleviin teknologioihin ja miten uusia teknologioita voi hyödyntää jo tänä päivänä?


Saat vastauksen muun muassa näihin kysymyksiin webinaarimme aikana, jossa annamme käytännön vinkkejä esimerkkien kautta.

Webinaarissa pureudutaan myös tuloksiin tekemästämme tutkimuksesta, joissa selvitettiin kuinka suomalaiset yritykset hyödyntävät jo nyt uusia teknologioita tuotetiedonhallintaan liittyen, ja millaisia suunnitelmia näihin liittyen on.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 23.09.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 2.9.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä