Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tulevaisuudenkestävä taloushallinto – mitä se edellyttää järjestelmiltä?

06.05.2021 Webinaari

TapahtumaKetterästi päivittyvät pilvipohjaiset ratkaisut, prosessiautomaatio ja päätöksentekoa tukeva analytiikka tuovat monenlaisia mahdollisuuksia tulevaisuuden taloushallinnolle – jos yrityksen talousjärjestelmät sen sallivat.

Webinaarissamme 6.5. klo 9:00-10:00 Suomen johtaviin talousprosessien kehittäjiin kuuluva Efiman Sanna Kaarlejärvi pureutuu tämän päivän talousjärjestelmien kipukohtiin ja kertoo, minkälaiset tekijät, kuten skaalautumattomuus, automaation puute, huonot raportointimahdollisuudet ja heikot rajapinnat, kielivät järjestelmäuudistuksen tarpeesta. Vastauksena esitettyihin haasteisiin Sanna kertoo, minkälaisista ominaisuuksista muodostuu tulevaisuudenkestävä talousjärjestelmä, joka palvelee liiketoimintaa ja tukee siinä tapahtuvia muutoksia.

Webinaarissa kuulet myös ensimmäisten joukossa Efiman uudesta, erityisesti keskisuuria yrityksiä palvelevasta, pilvipohjaisesta taloushallinnon järjestelmästä.

Tervetuloa mukaan kuulolle!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 06.05.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 20.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä