Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietosuojaverkoston tapaaminen: Valtorin parhaat tietosuojakäytännöt

18.01.2022 Webinaari

TapahtumaTammikuussa Google Meetin virtuaaliselle lavalle astuu Valtorin hankinta- ja tietosuojajuristi kertomaan parhaista tietosuojakäytännöistä. Päivi Kynkäänniemi ja muut Valtion tieto- ja viestintätekniikka keskuksen tietosuoja-ammattilaiset palvelevat virastoja ja ministeriötä, ja keskus toimii sekä rekisterinpitäjänä että käsittelijänä. Miltä heidän tietosuojatyö näyttää käytännössä? Entä millaista kehitystyötä heillä on tietosuojan parissa?

Tule linjoille tiistaina 18.1.2022 kello 17.00 alkaen kuulemaan tarkemmin Valtorin tietosuojatiimin käytännönkokemuksia ja vinkkejä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 18.01.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 22.12.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä