Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehot ja eurot irti julkaisuautomaatiosta 6.9.2017

06.09.2017 Espoo
Tapahtuma
Päivitä tietosi julkaisuautomaation viimeisimmästä kehityksestä sekä sen tuomista tosielämän hyödyistä liiketoiminnallenne.

Tervetuloa isännöimäämme aamiaisseminaariin Espoon Spektri Business Parkiin.

Olemme koonneet laaja-alaisen puhujakaartin kertomaan siitä, kuinka myynti- ja markkinointimateriaalien julkaiseminen on muuttunut, ja kuinka uudet työnkulut otetaan yrityksessänne käyttöön tehostamaan liiketoimintaa, säästämään kustannuksia ja nostamaan asiakaskokemus uudelle tasolle.

Tilaisuus alkaa klo 8.30 kuohuviiniaamiaisella ja päättyy klo 11.30. Osallistujille lähetetään tarkempi aikataulu lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Ilmoittaudu tästä mukaan! 

Mitä pikemmin, sen parempi, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Puhujina tilaisuudessa ovat:

Rick Coope (UK), joka on rakentanut uransa julkaisujen ja printtiautomaation saralla. Rick on työskennellyt mm. Afgalla ja Kodakilla. Nykyisin hän valmentaa yrityksiä julkaisuautomaatiossa ja tuoteviestinnässä kumppanimme Priintin Global Business Development Directorin roolissa.

Thorsten Hamannilla (Saksa) on vuosikymmenien kokemus julkaisemisesta ja hän, jos kuka tuntee alan mahdollisuudet ja sudenkuopat läpikotaisin. Tällä hetkellä hän työskentelee Laudert GmbH + Co:n Senior Consultantin tehtävissä.

Juha Kauhajärvi, työskentelee Business Controllerina Perkolla, missä käytetään Canterin Adeona-järjestelmää myynti- ja markkinointimateriaalien julkaisuun. Juha kertoo meille kuinka Perkon markkinointi on kehittynyt julkaisuautomaation myötä sekä sen mukanaan tuomista taloudellisista hyödyistä koko yritykselle.

Pia Helenius on Mediqin Marketing Communications Manager. Mediqin liiketoiminnassa sekä sähköiset että painetut luettelot ovat keskeinen myynnin kanava. Pia jakaa meille Mediqin tarinan matkasta julkaisuautomaatioon, miten sitä on kehitetty ja mitkä ovat olleet sen keskeiset hyödyt Mediqin liiketoiminnalle.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää julkaisuautomaatiosta blogistamme

Lisätietoja

info@canter.fi

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 06.09.2017
Kaupunki: Espoo
Paikka: Metsänneidonkuja 12
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä