Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SprintIT & Finn-ID webinaari: Viisi askelta varaston digitalisointiin ke 12.6. klo 14

12.06.2024 Webinaari

TapahtumaVaraston hallinta on monivaiheinen prosessi, jossa jokainen vaihe vaikuttaa seuraavaan, ja missä ihmisten toiminta on keskeisessä roolissa.

Tehokas varastotyöskentely vaatii samalla sekä tehokkuutta, tarkkuutta että helppokäyttöisyyttä. Pelkkä ERP-järjestelmä ei riitä pitämään varastosi tietoja ajan tasalla, vaan tarvitset kokonaisratkaisuja - tuotteiden ja sijaintien merkintää ja tulostusta, datan helppoa keräämistä eri vaiheissa ja ERPin, jonka avulla ohjaat varastojasi reaaliajassa.

SprintIT:n ja Finn ID:n yhteiswebinaarissa kuulet viidestä kehitysportaasta, joiden avulla otat digiloikan varastossasi ja varmistat, että kaikki tieto on ajan tasalla myös toiminnanohjausjärjestelmässäsi.

Kuulet parhaista varastonhallinnan käytännöistä sekä teknologioista, joiden avulla pidät varastosi saldot ajan tasalla, teet ostoja oikea-aikaisesti ja optimoit varastosi arvon.

Tule linjoille niin opi miten digitalisoit varastot fiksusti! Webinaarin tarjoaa yhteistyössä Suomen johtava sisälogistiikan asiantuntija Finn-ID ja Odoo ERPin pohjoismaiden johtava käyttöönottokumppani SprintIT. Puhujina Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö ja SprintIT:n konsultti Olli Laiho. 

Webinaarin jälkeen on varattu aikaa kysymyksille. Toimitamme kaikille ilmoittautuneille tallenteen, joten suosittelemme ilmoittautumaan, vaikka ajankohta ei sopisikaan kalenteriisi!

Ilmoittaudu tästä:

Finn-ID

Palvelulupauksenamme on puolittaa asiakkaidemme turha työ nerokkailla digitaalisilla ratkaisuilla, jonka kautta tuottaa heille sujuvampi sekä iloisempi arki ja entistä tyytyväisemmät asiakkaat. Asiantuntemuksemme ja palveluidemme avulla yhdistämme eri valmistajien tuotteet, teknologiat ja ohjelmistot saumattomasti yhteen. Teknologioitamme ovat merkintä, viivakoodi, RFID, päätelaitteet, logistiikka- ja palvelurobotit, puheohjausratkaisut sekä ohjelmistot integrointeineen. Asiakkaitamme ovat sisälogistiikan, tuotannon, terveydenhuollon, kaupan ja palveluiden sekä HoReCa-alan toimijat.

SprintIT

Toteutamme asiakkaillemme huippuluokan ERP-projekteja, avoimen lähdekoodin Odoo-alustalla. Emme tee hömppää, vaan oikeita työkaluja oikeille ihmisille. Teemme ratkaisuja toimialalle epätyypilliseen tapaan korkealla asiakastyytyväisyydellä, ketterästi ja ilman toimittajasidonnaisuutta. Olemme sen todistaneet useille asiakkaille: ERP MADE EASY.

Katso aiemmat SprintIT-webinaarien tallenteet täältä: https://www.sprintit.fi/odoo-webinaarit

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 12.06.2024
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 23.5.2024

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä