Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sähläten vai suunnitellen? Näin teet tavoitteellista markkinointia

30.08.2022 Webinaari

TapahtumaMenikö markkinointiviestintä kevätkaudella sählätessä, ilman suunnitelmia ja tavoitteita?

Monessa pienessä tai keskisuuressa ohjelmistoyrityksessä ajatellaan, että strateginen suunnittelu on jotain juhlavaa ja kankeaa – jotain sellaista, joka kuuluu vain isoille yrityksille.

Tavoitteellinen ja suunnitelmallinen markkinointi on kuitenkin välttämättömyys kaikenkokoisille yrityksille. Sen avulla markkinointieurot voi käyttää järkevämmin ja tehokkaammin.

Tarkastelemme studiotilaisuudessa olennaisia asioita, jotka kuuluvat jokaisen ohjelmistoyrityksen strategiseen markkinointiin. Puheenvuoro on suunnattu erityisesti johdolle ja yritysten markkinoinnista sekä myynnistä vastaaville.

Käsittelemme:

 Mitä markkinoinnin strategiseen suunnitteluun sisältyy?

 Mistä lähteä liikkeelle?

 Mitä suunnittelu maksaa ja millaista rahoitusta suunnittelutyöhön voi saada?

Tervetuloa mukaan online hakemaan vinkit & työkalut, joiden avulla markkinointiviestintänne ei enää ole hakuammuntaa! Tilaisuus on tarkoitettu Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenille.

Ilmoittaudu mukaan

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 30.08.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 29.6.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä