Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Riittääkö vientiä?

17.07.2022 Pori

TapahtumaTeknologiateollisuuden ja suomalaisen vientiteollisuuden teemat ovat esillä maamme tärkeimmän yhteiskunnallisen keskustelutilaisuuden ohjelmassa. Heinäkuussa Porissa järjestettävä SuomiAreena tuo yhteiskunnallisen ja ajankohtaisen keskustelun kaikkien ulottuville. 

Torstaina 14.7.2022 klo 10:00 - 10:45 MTV-lavalla (Kauppatori, 28100, Pori) puhutaan vientiteollisuuden merkityksestä Suomen hyvinvoinnin tukijalkana. Miten pidämme huolen siitä, että vienti vetää kovassa kansainvälisessä kilpailussa? Miten huolehdimme siitä, että Suomi vahvistaa asemaansa vihreässä siirtymässä ja kestävässä kasvussa? Entä miten varmistamme, että Suomessa on monipuolisesti osaavia tekijöitä? Onko Suomi kehityksen kärjessä kulkeva maa, jossa on vientiteollisuuden yritysten kannalta fiksu toimintaympäristö? Paneelissa joukko kansanedustajia keskustelee Suomen menestyksen edellytyksistä 2020-luvulla.

Teknologiateollisuuden, Kemianteollisuuden ja Metsäteollisuuden järjestämässä tilaisuudessa kansanedustajat Atte Harjanne (vihr.), Eeva Kalli (kesk.), Niina Malm (SDP), Matias Marttinen (kok.) ja Sakari Puisto (PS) keskustelevat Eeva Lehtimäen johdolla Suomen menestyksen edellytyksistä 2020-luvulla.

Tilaisuus on kaikille avoin ja sitä voi seurata myös etänä MTV3 -palvelussa.

Lue lisää ohjelmasta täältä.  

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman aika

14.7.2022 klo 10.00 - 14.7.2022 klo 10.45

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.07.2022
Kaupunki: Pori
Paikka: Kauppatori
Lisätty: 29.6.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä