Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Poweria prosesseihin – Microsoft Power Automate Desktop RPA automaatioratkaisuna

17.03.2021 Webinaari

TapahtumaPower Automate on Microsoftin vastaus yritysten ja yksittäisten käyttäjien automaatiotarpeisiin. Sen avulla automaatiota voidaan tuoda aina kansalaiskehittäjien omista työtehtävistä yritysten kokonaisiin liiketoimintaprosesseihin. Power Automate on myös tunnistettu RPA-teknologioiden visiönääriksi Gartnerin vuoden 2020 Magic Quadrant for Robotic Process Automation -tutkimuksessa.

Webinaarissamme 17.3. klo 9:00 – 10:00 Efiman Markus Turunen ja Janne Hirva kertovat, kuinka Power Automaten hyödyntäminen aloitetaan tehokkaasti. Esittelemme konkreettisia esimerkkejä tuotetuista automaatioista ja käymme läpi, miten Power Automaten RPA-ominaisuudet asemoituvat automaatiotyökalujen joukossa.

Uusien teknologioiden kanssa aloittaminen on yleensä vaikein askel – ja tässä me autamme sinua. Tunnemme eri automaatioteknologiat ja etsimme kanssasi tarkoituksenmukaisimman kokonaisuuden automaatiotarpeisiisi. Käymme läpi, miten näemme kumppanin roolin jatkossa ja kuinka Efima voi olla apuna.

Ilmoittaudu mukaan oppimaan lisää liiketoiminnan automaatiosta!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.03.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 11.2.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä