Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

NetSuite Planning and Budgeting – Ohjaa liiketoimintaasi

26.05.2020 Webinaari

TapahtumaSuunnittelu ja budjetointi ovat elintärkeitä liiketoiminnan päätöksenteolle, mutta monet taloustiimit tuntevat juuttuneensa aikaa vieviin, tehottomiin prosesseihin käyttämällä perustyökaluja, jotka tuottavat kyseenalaisia tuloksia. NetSuite Planning and Budgeting on suunniteltu tuomaan ketteryyttä ja antamaan taloustiimille tietoa ja työkaluja, joita he tarvitsevat toimiakseen aktiivisessa roolissa liiketoiminnan ohjauksessa.

Järjestämme tiistaina 26.5. klo 12-13 webinaarin, jossa Oracle NetSuiten Katja Lempinen kertoo ratkaisun tärkeimmistä ominaisuuksista.

Webinaarin agenda:

  • NetSuite Planning and Budgeting – tärkeimmät ominaisuudet
  • Ratkaisun hyödyt
  • Demo
  • Q&A

Ilmoittaudu webinaariin täältä. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille rekisteröityneille, joten voit myös katsoa sen jälkikäteen.

English version is held on May 27 at 12-01 PM (EEST). Register and read more here.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 26.05.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 14.5.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä