Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Näin onnistut etäjohtamisessa

02.06.2020 Webinaari

TapahtumaMiten tunnistaa hajautetun tiimin jaksamisen asteen? Miten onnistua etäjohtamisessa? Miten huolehtia omasta jaksamisesta johtajana tässä tilanteessa, joka on kenties niin sanottu ”new normal” niin tänä kun tulevina vuosina?

Me ohjelmisto- ja ohjelmistovetoiset yritykset olemme jo pitemmän aikaa tottuneet työskentelemään hajautetuissa tiimeissä, mutta emme vielä kenties koskaan näin intensiivisesti. Hajautettujen tiimien johtaminen tilanteessa, jossa asiantuntijat tekevät työtä kotoa muiden arkivastuiden lomassa, on luonut uusia johtamisen haasteita.

Tietoisku aiheesta ti 2.6. klo 14.00. Spesialistina studiossa ja kysymyksiimme vastaamassa Anne Koutu, työkykyasiantuntija ja business coach. Ilmoittaudu mukaan jo tänään!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 02.06.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 16.5.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä