Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Läpinäkyvä taloudenohjaus

10.05.2021 Webinaari

TapahtumaKannattavaan kasvuun pyrkivälle yritykselle talouden lukujen läpinäkyvyys on tärkeää. Usein erilliset taloushallinnon ratkaisut estävät läpinäkyvyyden, sillä tietoa ei ole saatavilla reaaliaikaisesti yhdestä paikasta.

NetSuite sisältää kattavan ratkaisun taloudenohjaukseen. Ratkaisu tarjoaa mahdollisuuksia toiminnan automatisointiin ja tehostamiseen. NetSuite tuo merkittäviä hyötyjä esimerkiksi ohjelmistoyritysten toistuvaislaskutukseen ja tuloutukseen.

Webinaarissa 10.5. klo 10.00-10.30 asiantuntijamme Lola Keskikallio ja Miika Mutila tarkastelevat ohjelmistoyhtiöiden taloudenohjauksen haasteita ja esittelevät, miten NetSuite pystyy niihin vastaamaan.

Webinaari on maksuton. Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 10.05.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 28.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä