Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Langattomuus teollisuudessa -työpaja

09.10.2020 Webinaari

TapahtumaMobiiliteknologiaan perustuvat yksityiset verkot ja langattomat ratkaisut yleistyvät parhaillaan teollisissa ympäristöissä, kuten tehtaissa, teollisilla kampusalueilla ja logistiikkaterminaaleissa.

Tilaisuus on suomenkielinen ja maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Työpajan tavoitteena on:

  • Tunnistaa merkittävimmät mobiiliyhteyksien hyödyntämisen esteet teollisuudessa nykytilanteessa.
  • Keskustella millaisille langattomille ratkaisuille ja sovelluksille olisi tarvetta erilaisissa teollisten ympäristöjen käyttökohteissa, -tilanteissa ja -olosuhteissa.
  • Jakaa tietoa ja kokemuksia kehitteillä olevista ja jo saatavilla olevista langattomista ratkaisuista ja niiden hyödyntämisestä.
  • Kerätä ideoita sekä mahdollisia osallistujia valmisteilla olevaan Business Finland -hankkeeseen, jossa tutkitaan ja testataan kestäviä langattomia teollisuusratkaisuja.

Tutustu Sustainable Manufacturing Finland -ohjelman innovaatiorahoitukseen ja kansainvälistymispalveluihin.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 09.10.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 10.9.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä