Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kestävää digitaalisuutta: Hiilijalanjälkidata ja automatisointi osana yritysten ilmastotyötä

10.11.2022 Webinaari

TapahtumaDigitalisaatio tuo kipeästi tarvittavaa vaikuttavuutta ja nopeutta kestävyysmurrokseen. Kestävyyshaasteiden ratkaiseminen vaatii dataa, jonka avulla voidaan arvioida erilaisten päätösten ja toimenpiteiden vaikutuksia toimintaan. Data kertoo, missä hukataan resursseja ja tuotetaan turhia päästöjä. Ajantasaisen datan avulla voidaan myös arvioida erilaisten päätösten vaikutuksia ja voidaan tehdä perusteltuja kestäviä valintoja.

Webinaarissa pureudumme hiilijalanjälkilaskennan realiteetteihin ja ajankohtaisiin ratkaisuihin, joilla digitalisaatio voi helpottaa yrityksen ilmastotyötä. Kanssamme keskustelemassa ovat asiakkaamme HKScanin kehityspäällikkö Aira Harju ja kumppanimme Positive Impactin Senior Advisor Outi Ugas.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 10.11.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 17.10.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä