Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Käyttäjätarinan hyödyntäminen ohjelmistotestauksessa

17.01-18.01.2023 Etäkoulutus

TapahtumaKäyttäjätarinoiden tekemiseen on lukuisia eri tapoja. Kun niitä tarkastellaan myös hyväksymistestien näkökulmasta, saadaan aidosti parempi ymmärrys ohjelmiston vaatimuksista sekä mahdollistetaan aikaisempi testaus. Kuinka kirjoitetaan erinomainen käyttäjätarina? Entä miten tarinat ja testit yhdistetään onnistuneesti?

Käyttäjätarinan hyödyntäminen ohjelmistotestauksessa -koulutuksessa opit rakentamaan laadukkaita käyttäjätarinoita ja testejä, ottaen huomioon niin liiketoiminnan, ohjelmistokehityksen kuin testauksen tarpeet.

Kouluttaja: Kari Kakkonen, Director, Knowit

Miksi osallistua?

  • Opi yhdistämään käyttäjätarinat ja hyväksymistestit.
  • Saa parempi ymmärrys ohjelmistojen vaatimuksista.
  • Riko siiloja vaatimus­­määrittelijöiden, ohjelmoijien ja testaajien välillä.
  • Hanki konkreettinen osaaminen omien käyttäjätarinoiden rakentamiseen.

_____________________

Upload päivitä itsesi.

Ohjelmistoja ja laitteita päivitetään jatkuvasti, mutta olisiko aika päivittää myös sinun käyttöliittymäsi? Uploadin tarjonnasta löydätkin kattavasti erilaisia IT-koulutuksia, joista saat buustia urallesi ja joiden avulla vastaat ajankohtaisiin osaamisvaatimuksiin. Takaamme koulutuksissamme aina tuoreimman 2.0 version, josta ei löydy puutteita. Tutustu kaikkiin IT-koulutuksiin täältä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.01-18.01.2023
Kaupunki: Etäkoulutus
Lisätty: 17.11.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä