Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kasvua B2ALL-verkkokaupalla

06.05.2021 Webinaari

TapahtumaYhä useampi yritys tarjoaa palveluita ja tuotteita sekä kuluttajille, että toisille yrityksille. B2B-verkkokauppojen rooli ja merkitys markkinoilla kasvaa koko ajan. Hybridiverkkokaupparatkaisulla voidaan varmistaa laadukas asiakaskokemus kaikille asiakkaille riippumatta siitä, palvellaanko kuluttajaa vai yritysasiakasta. 

Tervetuloa 6.5.2021 klo 9.00-9.55 webinaariimme, jossa kuullaan, mitä B2ALL-verkkokaupalla tarkoitetaan ja mitä etuja hybridiverkkokaupasta on. Lisäksi esitellemme Magento Commerce Cloud -ratkaisun ominaisuudet ja miten päästä liikkeelle kohti yhtenäistä verkkokauppaa. 

Webinaarin sisältö:

  • Mikä on B2ALL-verkkokauppa ja mitä hyötyä siitä on?
  • B2C-verkkokaupan opit B2B-verkkokauppoihin
  • Magento Commerce Cloud -työkalun ominaisuudet

Webinaarissa puhuvat Digian asiantuntijat Jaakko Saari ja Tony Virtanen sekä Adoben Claus Vestergaard Sørensen. Webinaari on suunnattu erityisesti verkkokaupan ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämisestä vastaaville henkilöille. 

Webinaari on maksuton. Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 06.05.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 28.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä