Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Green ICT: Tulevaisuuden markkinat ja trendit

12.01.2022 Webinaari

TapahtumaHuoli ilmastonmuutoskehityksen kiihtymisestä ja ympäristön tilasta muuttaa ICT-markkinoita. Kuluttajat haluavat yhä enemmän ympäristöystävällisiä tuotteita ja ovat myös valmiita maksamaan niistä. Julkishallinto ja yritykset puolestaan haluavat ICT:stä ratkaisuja omiin hiilineutraaliustavoitteisiinsa, ja sijoittajat vaativat yrityksiltä yhä vastuullisempaa toimintaa. 

Kestävän ICT:n alalle ja palveluiden kysynnälle ennustetaankin lähitulevaisuudessa tuntuvaa kasvua, kun ilmastonmuutoksen torjunta vaatii toimia ja lisääntyvä sääntely alkaa näkyä organisaatioiden arjessa. Tässä webinaarissa luomme tilannekatsauksen markkinoiden kehittymiseen ja varaudumme tuleviin suuntauksiin.

Webinaarin tuottaa Green ICT -hanke, joka tukee kestävien digipalveluiden palveluntarjoajia ja hankkijoita erityisesti Uudenmaan alueella.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 12.01.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 22.12.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä