Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Green ICT & Koodia Suomesta: Kestävä koodaus

11.05.2022 Webinaari

TapahtumaTervetuloa erityisesti ohjelmistokehityksen parissa työskenteleville ja muile ICT-asiantuntijoille suunnattuun webinaariin koodauksesta, joka on kestävää niin ilmaston, ympäristön kuin sosiaalisen kestävyyden kannalta. Webinaarin tuottavat TIEKEnTIVIAn ja LUTin Green ICT -hanke sekä Koodia Suomesta -yhdistys.

Ohjelma

Webinaarin teemana on Sustainability mindset: kuinka kestävyys huomioidaan ohjelmistokehityksen kaikissa vaiheissa ideoinnista myyntiin.

Ohjelma tarkentuu vielä ennen tapahtumaa, mutta käsittelemme ainakin

- inhimillisen kestävyyden merkitystä liiketoiminnan onnistumiselle

- kestävyys softan suunnitteluvaiheessa ja osana palvelumuotoilua

- ilmasto- ja ympäristöystävällisiä käytäntöjä koodaamisessa

- kestävän koodauksen uutta hiilineutraaliusmerkkiä.

Käymme tilaisuuden lopuksi myös paneelikeskustelun siitä, kuinka kestävää koodausta voisi edelleen jalkauttaa alalle.

Järjestäjät

Green ICT -ekosysteemillä kestävyyttä ja kilpailukykyä Uudenmaan yrityksille -hanketta rahoitetaan Uudenmaan liiton koordinoimasta REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen yhteyshenkilö: Antti Sipilä, antti.sipila[at]tieke.fi

Koodia Suomesta -yhdistys rakentaa suomalaista yhteiskuntaa ja edistää ohjelmistokehityksen arvostusta Suomessa ja ulkomailla. Yhdistys tuo yhteen kaiken kokoiset ohjelmistoalan yritykset ja yhteisöt eri puolilla Suomea sekä alan ihmiset ammattilaisista aloittelijoihin. Yhdistyksen myöntämän Koodia Suomesta -merkin avulla tunnistat Suomessa valmistetut ohjelmistotuotteet ja -palvelut.

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu tapahtumaan Tieken sivuilla

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 11.05.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 9.5.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä