Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Frends & Lining Aquavisio Integraatiopalvelu - Helppo ja turvallinen tiedonsiirto eri järjestelmien välillä

01.02.2022 Webinaari
Tapahtuma

TERVETULOA AJANKOHTAISEEN WEBINAARIN 1.2.2022 KELLO 9.00–10.00.

Vesilaitoksilla on useita tärkeitä järjestelmiä, joilla on paljon riippuvuuksia muihin järjestelmiin kuten automaatiojärjestelmät, verkkotiedonhallinta ja asiakastiedonhallinta. Tyypillinen ongelma näiden järjestelmien osalta on ns. spaghettiarkkitehtuuri, jossa järjestelmien väliset yhteydet on toteutettu teknologioilla/tavoilla, jotka eivät ole optimaalisia integraatioille, tai ettei eri järjestelmissä olevaa tietoa ole yhdistetty ollenkaan.

Edellä kuvattuihin ongelmiin on onneksi nyt olemassa helppo ja turvallinen ratkaisu, mitä käyttävät Suomessa jo yli 30 energialaitosta. Ilmoittaudu ajankohtaiseen webinaariin nyt ja kuulet lisää ratkaisusta ja miten sen pystyy pienikin vesilaitos hankkimaan palveluna Liningilta. Webinaari on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Saat webinaarin osallistumislinkin ilmoittamaasi sähköpostiisi 31.1.2022.

Lue lisää Frends:sta: https://frends.com

Lue lisää AQUAVISIOsta: https://aquavisio.fi

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 01.02.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 7.1.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä