Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Exove aamiaisseminaari: Digitaaliset palvelukanavat – miksi bulkilla ei pärjää?

03.10.2019 Helsinki

TapahtumaOnko palvelukanavasi bulkkia vai hyödynnätkö asiakaskohtaamisen täysmääräisesti? Entä voiko yrityksesi pärjätä nyt ja tulevaisuudessa ilman tehokkaita ja räätälöityjä digitaalisia asiointikanavia?

Asiakkaat ovat tottuneet, että asioiden hoitaminen käy nykyään kätevästi verkossa vuorokauden ympäri. Digitaaliset asiointipalvelut ovat ratkaisevassa asemassa, kun halutaan luoda erinomainen asiakaskokemus ja erottua kilpailijoista. Digitaalisten palvelukanavien toimivuus ja käyttömukavuus on tällöin olennaista niin yrityksen liiketoiminnallisten tavoitteiden kuin brändimielikuvankin kannalta.

Neste on viime vuosina panostanut vahvasti digitaalisten palveluiden kehitykseen – ja se on kannattanut. Tule seminaariin kuulemaan Nesteen menestystarina digitaalisten kanavien hyödyntämisessä ja ota parhaat opit talteen.

Tilaisuus on maksuton ja se pidetään Exoven toimistolla Ruoholahdessa 3.10.2019 8:30-11:00. Tarjoamme myös loistavan aamiaisen ravintola Pihkasta.

Ohjelma:

08:30 Runsas aamupala

09:00 Tilaisuus alkaa

Miksi panostaa digitaalisiin palvelukanaviin: Kalle, CTO, Exove

Miten Neste onnistui digitaalisessa kasvussa: Juho Korpela, Head of Digital Transformation, Neste

Uskalla kuunnella asiakasta: käyttäjäymmärryksen keinoin tehoa palvelukanaviin: Soila, Designer, Exove Design

?10:30 Wrap-up, kysymykset ja vapaata seurustelua. Tilaisuus päättyy 11:00.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 03.10.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Itämerenkatu 1
Lisätty: 2.9.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä