Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Efistream-webinaari: Dataohjautuvuus kaupan kilpailuetuna

23.03.2023 Webinaari

TapahtumaNykypäivän kaupankäynnin kiihtyvässä sykkeessä ei ole varaa jättää asioita sattuman varaan. Liiketoiminnan data sekä siihen liittyvä analytiikka, tekoäly ja automaatio ovat entistä vahvemmin kilpailuedun lähteitä.

?Mitkä trendit ohjaavat kaupan alaa ja miksi datan merkitys korostuu entisestään? Kuinka yksi, ajantasainen tieto hyödyttää kaupan eri prosesseja ja miten dataa voidaan hyödyntää tehokkaasti kaupan strategian kehittämiseen, asiakasymmärryksen lisäämiseen, palvelujen laadun parantamiseen ja logistiikan optimointiin? Entä miten moderni, pilvipohjainen liiketoiminta-alusta voi tukea dataohjautuvuutta ja tuoda kaikki kaupan toiminnot saman, yhtenäisen tiedon äärelle?

Näihin kysymyksiin pureudutaan 23.3. klo 9–10 webinaarissamme, jossa kaupan asiantuntija ja Ada Insightsin perustaja Arhi Kivilahti ja Efiman Senior Advisor Antti Rantanen käyvät läpi kaupan trendejä ja datan hyödyntämisen mahdollisuuksia. Lisäksi webinaarissa käydään läpi Microsoft Dynamics 365 -liiketoiminta-alustan tarjoamia hyötyjä modernin, monikanavaisen ja kannattavan kaupan tarpeisiin.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 23.03.2023
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 7.3.2023

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä